Hangi gerizekalı kulüp iyi oyuncularını kiralık ve satınalma maddesi ile verir ki.? Birisi gelse dese Osimhen kiralık ve satınalma ile bize verin dese biz evet der miyiz.?

Son hafta yapılan haberleri dikkatli takip edin, tüm Galatasaray muhabirleri yönetimi baskı altına almak için haber yapıyor, hepsinde içerik şu Galatasaray maaşları geç ödedi, Galatasaray çok transfer düşünmüyor, Galatasaray bonservisli değil kiralık oyunculara ağırlık verdi, bu haberlerin hepsini Kavukçu yaptırıyormuş, Okan hoca ile başkanı sıkıştırıp istediklerini yaptırmak ve Eray Yazgan da futbol şubeye geçtiği için Kavukçu tek başına yönetmek için şubeyi yaptırdığı bir karalama kampanyasıymış, Kavukçu'yu bu zamana kadar desteklememe rağmen böyle bir durum var ortada.
Hatta geçen hocanın yaptığı açıklama bile bu muhabirlerin haberlerini bağlayan bir durum,

Burda benim okuduğum şey de şu Dursun Özbek çok pasif ,ve güçlü liderlik, açık iletişim yapamadığı için bunlara müsaade ediyor, sonuç ne olacak göreceğiz,

bir bilgi aldım vereyim mi transfer değil
Benedict Cumberbatch Yes GIF by Amazon Prime Video

BCT bak şurdan

40m dan açtılar dimi kapıyı

Burhan ile Serhan bilerek mi yapıyorsunuz birader küfür yemekten haz mı alıyorsunuz anlamadım gitti.

arkadaşlar ben de veda ediyorum sizlere sabırlar diliyorum transfer görene kadar yazmayacağım rahatsızlık verdiysem affola

Geri
Üst Alt