Arka arkaya gelen şampiyonluklar ve seçime tek aday olarak girilmesi Dursun Özbek'e güç zehirlenmesi yaşatmış sanırım. Birileri de paranın ve gücün kokusunu alarak Galatasaray'ı soymaya hazırlanıyor.

Son 25-30 yılda bu kadar şampiyonluk kazanıp bu kadar kötü yönetilen başka bir kulüp daha var mı acaba?

Arka arkaya gelen şampiyonluklar ve seçime tek aday olarak girilmesi Dursun Özbek'e güç zehirlenmesi yaşatmış sanırım. Birileri de paranın ve gücün kokusunu alarak Galatasaray'ı soymaya hazırlanıyor.

Son 25-30 yılda bu kadar şampiyonluk kazanıp bu kadar kötü yönetilen başka bir kulüp daha var mı acaba?
ManU 👀

Oyuncuyu ikna edebiliyorsan iyi bir U23 oyuncuyu bile sartlara bagli zorunlu opsiyonla getirebilirsin.

Kira + sartlara bagli 25 Milyon üstü zorunlu opsiyonla tutmus Leipzig bunu. Zaten ocak ayinda kiralamislardi

Aldığım son bilgiye göre ilk transferimiz Ekim başına yetişecek.

Bu yönetim hep böyleydi.

Erden sonrası Hatipoğlu diye bir adam koydu, 80 milyon euroyu bok gibi harcadı.

Geçen sene zaten tarihin en yüksek transfer bütçesindeki 2 tane 30 ödeme hakkını Singo ve Uğurcanla harcadık.

Greenwood’u istemem o olaydan dolayı ama sahada çok büyük fark yaratacağı bariz Fener için.

20 milyon opsiyonla -> Como'ya gidiyormus. 5,5 milyon brüt maasin büyük kismini ödüyorlarmis. Yan net 3 milyon veremeyen herifler Sanchezi nasil ikna etmeyi düsünüyor anlamadim.

Karamsar değilim ama ümitli de değilim. Çünkü bu sefer yönetim ve teknik heyet arasında o bütünlüğü hiç hissetmiyorum

Bu arada geçen sezon hariç 3 senedir bizi şampiyon yapan ana etken oyunculardan biri veya ikisi sezon başı planlamasında ilk 11 oyuncusu değildi veya kadroda bile değildi zaten

Barış
Mertens
Yunus
Lemina
Vs

Geçen sene geriden gelip formayı kapacak bir oyuncu transfer etmemenin eksikliğini çok yaşadık.

Bu nedenle diyoruz yedek oyuncu demek sürekli oturacak anlamına gelmiyor. Yau alırsın mesela Yusuf Yazıcı’yı, dersin ki 10 numara yedeğim. Adam sezon ortasında öyle bi performans sergiler ki formayı kapar ve vermez, ikinci yarıyı 5 gol 10 asistle kapatır.

Bu eminden para almayacakmışız ve hakkı bizde olduğu halde bu anlaşmaya izin vermişiz öyle mi?
Ve bu satışı yapıp bizi paysız bırakan kişi de bizim transfer ekibimizin içine eklemlendirildi.

Olay bu mu

IMG_0426.webp

la bu ne.
@Keramettin TANRIVERDİ

Malesef transferde cok agir davraniyoruz.Baskan cikmis tv de trip atiyor sunu ben aldim bunu ben aldim diye.Galatasaray gecmisle yasamaz rakipler saldiriyor biz seyrediyoruz.Suana kadar beklenmesi bile ne kadar gereksiz isler oldugunu gosteriyor.İcardi tatil icin oyaliyor kulubu son dk cikip imza atacak hepimiz biliyoruz.Sara ya felan hic program verilmemis.Bu sekilde yonetim de olmaz takimda ilerleyemez.

Geri
Üst Alt