- 26 Ocak 2021
- 41.068
- 40.322
- 3.078
nhaganin kariyerSu niyaganin kariyerine de yazık ettik. Okan seneye ligde 2 mac 11e koysun essek gibi anırırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nhaganin kariyerSu niyaganin kariyerine de yazık ettik. Okan seneye ligde 2 mac 11e koysun essek gibi anırırım.
vallahi yaBiri 5 biri 13 senedir sampiyon olamiyor. Birakinda saldirsinlar oraya buraya. Biz kendi isimize bakmaliyiz. Ligin ilk macina gereken takviyeler gelmediyse yakin yikin. Simdi yakmak icin erken, tabi biraz baski yapilabilinir iṣi gevṣek tutmamak icin
övüyordunTorunu için icardiyi almaya çalışıyor herif. Çiftlik yaptı kulubu
Adamlar benim yedeği istediğim herkesi aldıbu sene asıl tehlike TS bu arada fb den ziyade
Sen bilirsin elbet de o hikayede o karı kaynaklı problem icardi değil.gece gece harbiden güldüm buraya
"Düt düt tam tersi. Gencecik bir çocuk bir kadının şehvetine kurban gitmiştir."
tamam kral dedigin gibi olsun. Umarım Greenwood da hayırsız olur
burnley in maçını 90 dakika kendi taraftarı izlemez yaUgochukwu'nun oynadığı 90 dakika Burnley maçı bulan var mı? Bakındım bulamadım bir şey.
hepsini geçtim o paraya Şimşir i biz almalıydıkAdamlar benim yedeği istediğim herkesi aldı
İyi olursa överim. Kötü olursa gömerim o işin girgiriydida. Erden Timur gelmeli bu takımın başkanlığına. İşte biz ozaman level atlarizövüyordun
Ugochukwu'nun oynadığı 90 dakika Burnley maçı bulan var mı? Bakındım bulamadım bir şey.
Ben yukarıda dediğim gibi olmo dışında oluru yok bence.Olmo ve Fernandes'in oluru yok ama diğer ikisi bence oluru olan ve gitmemiz gereken oyuncular.
İyi olursa överim. Kötü olursa gömerim o işin girgiriydida. Erden Timur gelmeli bu takımın başkanlığına. İşte biz ozaman level atlariz
Su niyaganin kariyerine de yazık ettik. Okan seneye ligde 2 mac 11e koysun essek gibi anırırım.
Burada 10 kez yazdım, aral şimşir, mithat pala, ali habeşoğlu bu oyunclar alınmalı diye ama yok almıyoruzhepsini geçtim o paraya Şimşir i biz almalıydık
BİRKAÇ HAFTA OHHH NE GÜZEL
Okan hocam enzoyu pahali ve almasi zorken istedi, simdi kolayken istemez.Enzo milot mümkünatı varsa takıma katılmalı takımda o şekilde çevik top taşıyan bir herif eksikliği mevcut.
Yok u23 e girmiyor falan geçelim. Gerekiyorsa geçen sene bu asalaklar nasıl baskı yapıp yaşı 1 sene daha yukarı çektilerse sende gideceksin cumhurbaşkanına böyle böyle avrupada başarılı olamayacağız yoksa diyip kuralı esneteceksin.
Şuan götleri de rahatlar böyle bir değişimle üzerlerinden yük de atarlar.