Bize kanat lazım

Barış ve Sane ile ne lig ne CL bitmez

Geçen sene long geldi de hem cl'de ilerledik hem de ligde şampiyon olabildik

Diğer yerler gibi kanat transferi de şart

Bu sene patlarız

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olmo ve Fernandes'in oluru yok ama diğer ikisi bence oluru olan ve gitmemiz gereken oyuncular.
Ben yukarıda dediğim gibi olmo dışında oluru yok bence.

Diğer ikisi imkansız hatta diyorum. Bir geçen sen başka kulübe kiralık bile gitmedi anca real bu gitsin diyecek üst seviyedeki kulüpler istemeyecek buraya düşecek.
Enciso da müthiş hypelandı turnuvada 50 milyondan aşağıya maliyeti olmaz bize zaten hedefi tekrar premier lig kolay kolay düşmez buraya.

Barcelonanın durumu bir lisans çıkarıp çıkaramaması, her transfer döneminde yaşadıkları fiyasko durumlar vs derken 28 yaşındaki olmo şuan olasılığı en yüksek oyuncu.

Bize az eli yüzü düzgün olan bir herif bile gelse ucuzundan olur.

Halen İcardi felan konusuyorsa baskan gecmis olsun nobet felan da kapatilsin yabanci sinirinda nasil Avrupanin en iyi kadrosunu kuracakmis merak ediyorum.

Su niyaganin kariyerine de yazık ettik. Okan seneye ligde 2 mac 11e koysun essek gibi anırırım.

Su sekil okudum postu ve maalesef Ss aldim
hq720.webp

Enzo milot mümkünatı varsa takıma katılmalı takımda o şekilde çevik top taşıyan bir herif eksikliği mevcut.

Yok u23 e girmiyor falan geçelim. Gerekiyorsa geçen sene bu asalaklar nasıl baskı yapıp yaşı 1 sene daha yukarı çektilerse sende gideceksin cumhurbaşkanına böyle böyle avrupada başarılı olamayacağız yoksa diyip kuralı esneteceksin.

Şuan götleri de rahatlar böyle bir değişimle üzerlerinden yük de atarlar.

Enzo milot mümkünatı varsa takıma katılmalı takımda o şekilde çevik top taşıyan bir herif eksikliği mevcut.

Yok u23 e girmiyor falan geçelim. Gerekiyorsa geçen sene bu asalaklar nasıl baskı yapıp yaşı 1 sene daha yukarı çektilerse sende gideceksin cumhurbaşkanına böyle böyle avrupada başarılı olamayacağız yoksa diyip kuralı esneteceksin.

Şuan götleri de rahatlar böyle bir değişimle üzerlerinden yük de atarlar.
Okan hocam enzoyu pahali ve almasi zorken istedi, simdi kolayken istemez.

Geri
Üst Alt