Arkadaslar valla yorulmuyor musunuz ?

Fenerde bir seyler oluyor, forumda fener-nefeeti baskin olan kisim cildiriyor. Adamlar ceza meza umurlarindandegil, turkiyede teneke kupayi alalim ne olursa olsun kafasi. Cunku taradtar profilinin seviyesi o kadar dusuk.

Yonetimin isbilmezligi , iletisimsizligi, surec yonetememesi zaten herkesi bunaltti epeydir.

Bu kadar yormayin kendinizi valla, hic endise de etmeyin, kotu sezon olacaksa sonunda sorumlusu elbet koltugundan edilir. O projelerin vs sonunu goremeden giderler. Onlar sayesinde rakip cikmiyor karsilarina, tek aday olunca bildikleri plansiz programsiz yoldan kafadan devam ediyorlar.

Simdiden bu kadar hararetli sinirlenmenin alemi yok cunku sezon icinde yeteri kadar sinirlenecegiz gibi duruyor zaten.

trabzonun yiğit fenerlisinden yine enfes bir sıçış

biz sorunlu osimheni aldık fb hiçbir sorunu olmadığı (!) halde greenwoodu alabildi.

vay ki ne vay

Oulai'ye ne zaman 35-40m vereceğiz bakalım merakla bekliyorum

Lemina antrenmanlara baslamiyor cunku kontrat yapmadik.
Icardi de ayni sekilde

2 kontenjanin acik. Ne kural ne bisey asla faktor degil bugunku sartlarin itibariyle.

Lemina ile sözleşme uzatılmıyor muydu o şekilde açıklamalar yapılmadı mı?
Surekli masada , bilmemne ama idmanda yok adam? Resmi aciklama da yok. Muhabirler daha aral.simsirin bonservisini 40 zannederken 15 e ts aliyorken resmi aciklama harici kimseye inancim yok.

Topbasi yaptin en zayif oldugun ortasahandaki tecrubeli dedigin adam yok sahada. Anlasma olsa bile sirf bu faktor surec yoenetiminin berbat oldugunu gosterir acikcasi

Para ülkede kalsın diye

40 m öyroya oulai
15 m öyroya bertuğ alacağız

Greenwood konusunda sosyal medyada yabancı futbol severlerden çok çok kötü geri dönüşler geliyor ülke ile ilgili. İmaj açısından berbat bir hamle olacak gibi görünüyor.

Greenwood konusunda sosyal medyada yabancı futbol severlerden çok çok kötü geri dönüşler geliyor ülke ile ilgili. İmaj açısından berbat bir hamle olacak gibi görünüyor.
Haciosmanoglu ve DK sureci yeteri kadar berbat bir imaj acikcasi 🤣

Da anlamadigim bir nokta var, oyuncunile anlasmis olabilirler, ath madridde anlasti sonucta yazilana gore. Olay marsilya da bitiyor.

Onca aciklanmayan edilmeyen maas ve bonservislerle muhalefet yapan aziz ayni kafada hamlelere girisiyor.

Haciosmanoglu ve DK sureci yeteri kadar berbat bir imaj acikcasi 🤣

Da anlamadigim bir nokta var, oyuncunile anlasmis olabilirler, ath madridde anlasti sonucta yazilana gore. Olay marsilya da bitiyor.

Onca aciklanmayan edilmeyen maas ve bonservislerle muhalefet yapan aziz ayni kafada hamlelere girisiyor.
Bahsi geçen teklif doğruysa Marsilya ile anlaşılır.

Kulüp isteyebilir transferini ama taraftarın bu denli istemesini şu an globalde herkes şaşkınlıkla karşılıyor. Nasıl bir midesizlik, nasıl bir etik anlayışı, yozlaşmışlık var ki Türklerde bu transferi isteyebiliyorlar diye onlarca yazı gördüm. İlginç bir taraftar kitlesi var. Bir de utanmadan birisi Icardi oynuyor sizde yazmış birisine. Icardi ile bu çocuğun durumunun ne alakası var.

Bahsi geçen teklif doğruysa Marsilya ile anlaşılır.

Kulüp isteyebilir transferini ama taraftarın bu denli istemesini şu an globalde herkes şaşkınlıkla karşılıyor. Nasıl bir midesizlik, nasıl bir etik anlayışı, yozlaşmışlık var ki Türklerde bu transferi isteyebiliyorlar diye onlarca yazı gördüm. İlginç bir taraftar kitlesi var. Bir de utanmadan birisi Icardi oynuyor sizde yazmış birisine. Icardi ile bu çocuğun durumunun ne alakası var.
Taraftar profilinim curumuslugu iste. Sonunda benim takimim kazansin, nasil oldugu onemli degil kafasi.

İ
Arkadaslar valla yorulmuyor musunuz ?

Fenerde bir seyler oluyor, forumda fener-nefeeti baskin olan kisim cildiriyor. Adamlar ceza meza umurlarindandegil, turkiyede teneke kupayi alalim ne olursa olsun kafasi. Cunku taradtar profilinin seviyesi o kadar dusuk.

Yonetimin isbilmezligi , iletisimsizligi, surec yonetememesi zaten herkesi bunaltti epeydir.

Bu kadar yormayin kendinizi valla, hic endise de etmeyin, kotu sezon olacaksa sonunda sorumlusu elbet koltugundan edilir. O projelerin vs sonunu goremeden giderler. Onlar sayesinde rakip cikmiyor karsilarina, tek aday olunca bildikleri plansiz programsiz yoldan kafadan devam ediyorlar.

Simdiden bu kadar hararetli sinirlenmenin alemi yok cunku sezon icinde yeteri kadar sinirlenecegiz gibi duruyor zaten.
İçimize şap serptin renktaş

İ

İçimize şap serptin renktaş
Ben sahsen yoruldum ya ne yapariz ne ederizi dusunmekten. Normalde tatli heyecani olmasi gereken donem aslinda ama hep "tam yapilmamis is" havasi vermeye basladi bizde.

Yonetim ilk 2 seen ET sayesinde saglam temel uzerine kalitesiz kat cikiyor gibi hissettiriyor. Ilk sallanmada patlayacak gibi. Sonra ugras dur.(Bu sadece transfer demek degil yani genel olarak)

Yordular yav valla. Surekli bir ceket tayfa muhabbeti var transferden/takimdan cok.magazin gibi. Hepsinin sosyal medayada kuklasi da var. Ne sinirimi bozacagim simdiden.

Geri
Üst Alt