Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi zahmet ilk maçı da geçsin şu kadro ya, tamam bizde icardi yokta, adamlarda var mı

Araplarla baş edemezsin yıllık 30-40 boş keseden veriyolar piyasadan çekilmelerini bekleyeceğiz yapcak bi şey yok.Eldeki oyunculara sıkı sıkı sarılmak lazım piyasa saçma salak yerlere gidiyo çünkü.

TuttoMercato’nun ne sitesinde ne twitterında bugün başlıklı İcardi haberi yok

İcardi yerine forvet aramaya başlasınlar. Bu rakamlara almayıp buraya geleceğini sanmıyorum. WANda adamın iliğini kurutur

Keşke Mustafa eşeğini kadroda tutsaydık diyorum şimdi ara bul 2 tane forvet bulabilirsen

Gençlerimize gereken önemi verip tecrübeli futbolcularla harmanladığımızda en büyük kazanan biz olacağız. Umarım aslan parçaları başarılı olurlar. Hazırlık kampı hepsi için bir fırsat olacak.
Fz94LfRWAAA_zC4

ben niye durmadan talinn diyorum adamlar zalgiris vilniusmus :)

adamlarin zencilerinin minimum 2 golu var
stoperleride iri adam yiyen cinsden
kanatlarda ucuyor gibi

bunlar bizi diri diri yer VILNIUS FACIASI LOADING!

zaniolonun satılmasından başka hem para getirip hem de takıma daha az zarar verecek bir yöntem bulunmuyor gibi

Twitter'da ne idüğü belirsiz hesaplarda kaynak olarak gösterilen sitelerde, twitte bahsedilen haberler olmuyor genelde. Resmi olmayan hesapları ciddiye almayın artık.

Araplarla baş edemezsin yıllık 30-40 boş keseden veriyolar piyasadan çekilmelerini bekleyeceğiz yapcak bi şey yok.Eldeki oyunculara sıkı sıkı sarılmak lazım piyasa saçma salak yerlere gidiyo çünkü.
Adamların transfer sezonu bizden bile sonra bitiyor piyasadan çekilmelerini nasıl bekliyoruz bu durumda anlamadım. O sebeple bu mantıklı bir hareket olmaz.

bi zahmet ilk maçı da geçsin şu kadro ya, tamam bizde icardi yokta, adamlarda var mı
Bizde santrafor yok asıl sıkıntı bu bence. 2.santrafor transferi yapılmalıydı diğerlerinin acelesi yok. Barış alper falan kapalı savunmalara karşı santrafor oynayamaz. Umarım öyle bir hata yapmazlar

Ben Mauro İcardi'ye kızmam şampiyonluğun en büyük payı kendisine ait.Yeni takımında başarılar dilerim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt