Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen gitmez 2 yılda 80 milyon verseler bile ben 2 yıla imza atmam der Galatasaray daha vefalı der bize geliricardi için 2 yılda 80 milyon vereceklerine ihtimal vermiyorum. Kante bile 4 yıl için 100 milyon aldı
icardi zaten 2 yıl için gitmez. 80 milyon ise 3 veya 4 yıllıktır o sözleşme
Adamların transfer sezonu bizden bile sonra bitiyor piyasadan çekilmelerini nasıl bekliyoruz bu durumda anlamadım. O sebeple bu mantıklı bir hareket olmaz.Araplarla baş edemezsin yıllık 30-40 boş keseden veriyolar piyasadan çekilmelerini bekleyeceğiz yapcak bi şey yok.Eldeki oyunculara sıkı sıkı sarılmak lazım piyasa saçma salak yerlere gidiyo çünkü.
Adamların transfer sezonu bizden bile sonra bitiyor piyasadan çekilmelerini nasıl bekliyoruz bu durumda anlamadım. O sebeple bu mantıklı bir hareket olmaz.
Bizde santrafor yok asıl sıkıntı bu bence. 2.santrafor transferi yapılmalıydı diğerlerinin acelesi yok. Barış alper falan kapalı savunmalara karşı santrafor oynayamaz. Umarım öyle bir hata yapmazlarbi zahmet ilk maçı da geçsin şu kadro ya, tamam bizde icardi yokta, adamlarda var mı
Bu sene yıldız transferi yapamayız faydalı oyuncular gelsin bana yeterAdamların transfer sezonu bizden bile sonra bitiyor piyasadan çekilmelerini nasıl bekliyoruz bu durumda anlamadım. O sebeple bu mantıklı bir hareket olmaz.