Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.128
- 10.503
- 1.303
Dortmund Salih Özcan'ı ucuza bırakır mı ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benfica bjk kafes dövüşümü yapacak şimdi
Arif kesen mikötü gittiğimiz her maç sonrası buradaydı, bende o zamanlar çok ağlak yorumlar yapıyordum haliyle like atıyordu hep )) ismi Ahmetti galiba soyadını unuttum, takım iyi gittiği zaman kayboluverdi , dikkatimi çekti üst üste 3 mağlubiyet alsak eminim gelecek
tam tersi torreira giderse berkan oynar. hoca torreira'yı 8 numaraya çekecekmiş. 8'de berkan da torreira kadar oynar.Berkan giderse Taylan oynar aralarında öyle aman aman kalite farkı yok
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
öyle bi durum olursa karar Benficada diye biliyorum, kimse tinlamaz tinercileri
evet Ahmet Arif kesen , neden takım iyi gidince kaybolup kötü gidince hep burda merak ettim ))Arif kesen mi
ikna etmeye çalışırlar iki üç milyon para verirler ama lisansı başka kulupte olan futbolcuyu reesen satamazlar.Benfica bjk kafes dövüşümü yapacak şimdi
Taylanı oğlanın sünnetinde oynatmam yahu.Berkan giderse Taylan oynar aralarında öyle aman aman kalite farkı yok
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasıl, cezalı degildim kisenin cezan bitmedimi hala ismin aynı knk
bu isimi Keramettin ceza olarak verdi zannettim ben pardon ))Nasıl, cezalı degildim ki
babası ceza olarak vermişbu isimi Keramettin ceza olarak verdi zannettim ben pardon ))
O artık giremez buralaraevet Ahmet Arif kesen , neden takım iyi gidince kaybolup kötü gidince hep burda merak ettim ))
Var birader
bu dediğin şekilde bonservis 50/50 olmuyor işte, bjk satmak istemezse paranın %60 hatta daha fazlasına çökebilir , o yüzden satış hakkı Benficada diye biliyordum benikna etmeye çalışırlar iki üç milyon para verirler ama lisansı başka kulupte olan futbolcuyu reesen satamazlar.
Berkan kesinlikle satilmamali, yerine koyacağımız 1 tane bile yerli ortasaha yok