Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kötü gittiğimiz her maç sonrası buradaydı, bende o zamanlar çok ağlak yorumlar yapıyordum haliyle like atıyordu hep )) ismi Ahmetti galiba soyadını unuttum, takım iyi gittiği zaman kayboluverdi , dikkatimi çekti üst üste 3 mağlubiyet alsak eminim gelecek
Arif kesen mi

Berkan çok iyi futbolcu. Eğer adı Berkan değil de Berkaninho olsaydı Alanya'dan değil de Flamengo'dan gelmiş olsaydı forum öve öve bitiremezdi. Bu sene Okan Hoca'nın bence en büyük eksikliği Berkan'a gösterdiği performansa göre az forma şansı vermiş olmasıdır. Depremden sonra Oliveira düşmüşken Olivierira 'nın yerine oynamalıydı, Oliveira' nın fiziksel eksikliğini rahatlıkla kapatabilirdi. Giderse elimiz Türk oyuncu anlamında iyice zayıflar, piyasada iyi yerli orta saha olmadığı düşünülürse Berkan'ın kalması hayrımıza olur.

ikna etmeye çalışırlar iki üç milyon para verirler ama lisansı başka kulupte olan futbolcuyu reesen satamazlar.
bu dediğin şekilde bonservis 50/50 olmuyor işte, bjk satmak istemezse paranın %60 hatta daha fazlasına çökebilir , o yüzden satış hakkı Benficada diye biliyordum ben

Berkan kesinlikle satilmamali, yerine koyacağımız 1 tane bile yerli ortasaha yok
C6BCEEAC-CF2E-41B4-BBC0-F72939ADAB4C.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt