Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Arda turanın maçı yoktur süperligde a.gülerin yaşındayken
Var. Yakın süreler ve maç sayılarıyla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda turanın maçı yoktur süperligde a.gülerin yaşındayken
Rakıyla pek aram yok da Beylerbeyi göbek içtim en sonEn begendin raki ?
(Beylerbeyi dersen kendime bicakliyacam)
Arda güler 18 Arda Turan 19 yaşında süre aldı biri 22 diğeri 18 değil yani yaş grubu olarak degerlendirmeArda turanın maçı yoktur süperligde a.gülerin yaşındayken
hayır, arda 2005-2006da oynadı manisada 19 yaşındaykenVar. Yakın süreler ve maç sayılarıyla.
Şöyle 1 sahne mi gerçekleşti reyiz.96 senesinde 11 yaşındayken asyde köprü üstünde fatih hocamın bacağına sarılmışlığım var
şampiyon olacakmıyız diye sormuştum
inşallah şampiyonuz demişti
O dönem alt yapısının en silik adamıydı keza Cafercan efsanesi vardı o dönem, abartmıyorum Güler kadar yetenekliydi o da.Arda turanın maçı yoktur süperligde a.gülerin yaşındayken
Boey - Nelsson ve Zaniolo takımda kalırsa elimiz çok güçlü olur 3-4 transferle işi çözeriz
Oyuncu satabiliyor olmamız gerekiyor nelson 25e gitse çok güzel olurduBoey - Nelsson ve Zaniolo takımda kalırsa elimiz çok güçlü olur 3-4 transferle işi çözeriz
Kanatta da çok var. Hatta forvette de elimizde yeteri miktarda var.Ortasaya yerli almaya gerek yok zaten. Artık Efe Akman, Emirhan Kayar, Baran Aksaka gibi isimlere şans vermeliyiz artık. Berkan yerine özellikle Efe Akman gayet iyi oturur rotasyona.
Hiç göte çakı soktun mu reisyauv ben izzetpaşalıyım
kuştepenin çingeneleri ile birlikte büyüdüm
asyde geçti küçüklğüm
her türlü pçliği orada öğrendik
11 yaşında kesin para koparmak için sarılmışımdır![]()
Sol kanattı Modric başta.arda belki zamanla modricin yerine evrilir realde
modric de baya çelimsiz 10 numara olarak başlamıştı kariyerine
tamamen çalışkan yöneticilerle alakalı, apdurrahim dönemi aklıma gelince hâlâ kusmağım geliyorneyse ki taraftarımız fransız ihtilali gibi bir uyanış gerçekleştirdide son 11 yılda 6 şampiyonluk gibi bir yüzde yakaladık yoksa fbden halliceydik
bu yönden tam real madrid gibi olduk vasata tahammülüz kalmadı kim kötüyse gider yerine daha iyisi gelir olması gereken bu zaten kötüye kötü demek