Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
96 senesinde 11 yaşındayken asyde köprü üstünde fatih hocamın bacağına sarılmışlığım var 😂
şampiyon olacakmıyız diye sormuştum
inşallah şampiyonuz demişti
Şöyle 1 sahne mi gerçekleşti reyiz.
ahmet-davutoglu-cocuk-sevme-ani-3-min.webp

aa_picture_20140920_3325321_high.webp

Boey - Nelsson ve Zaniolo takımda kalırsa elimiz çok güçlü olur 3-4 transferle işi çözeriz

Arda turanın maçı yoktur süperligde a.gülerin yaşındayken
O dönem alt yapısının en silik adamıydı keza Cafercan efsanesi vardı o dönem, abartmıyorum Güler kadar yetenekliydi o da.

Tabii o dönemler dijital ortam yaygın değildi, scouting zayıftı vs o yüzden 17sinde çıkan az oluyordu.

Güler’i Fener Gençlerden aldı, ilk sezon Serbay övünce fairplay ödülleriyle ülke tanıdı zaten sonrası menajerlikle dönüyor.

arda gülerin çıkışıyla kıyaslanacak çıkış arda turanınki değil emre belözoğlununkidir

90larda avrupadaki yabancı sınırı konuları, transfer ve mali durumlar, oyuncu izleme filan bu kadar gelişmiş olsaydı emre de çok erkenden gidebilirdi

Ortasaya yerli almaya gerek yok zaten. Artık Efe Akman, Emirhan Kayar, Baran Aksaka gibi isimlere şans vermeliyiz artık. Berkan yerine özellikle Efe Akman gayet iyi oturur rotasyona.
Kanatta da çok var. Hatta forvette de elimizde yeteri miktarda var.
Gurbetçilerden bek dışınsa kovalayabileceğimiz oyuncular yok gibi.
Ben geçen hollandadan kanat önermiştim o velet kanatta denenebilir.

neyse ki taraftarımız fransız ihtilali gibi bir uyanış gerçekleştirdide son 11 yılda 6 şampiyonluk gibi bir yüzde yakaladık yoksa fbden halliceydik
bu yönden tam real madrid gibi olduk vasata tahammülüz kalmadı kim kötüyse gider yerine daha iyisi gelir olması gereken bu zaten kötüye kötü demek

Emrecan
Cengiz
Merih

Fb 15 gün içinde birini almaya çalışacak not alalım

neyse ki taraftarımız fransız ihtilali gibi bir uyanış gerçekleştirdide son 11 yılda 6 şampiyonluk gibi bir yüzde yakaladık yoksa fbden halliceydik
bu yönden tam real madrid gibi olduk vasata tahammülüz kalmadı kim kötüyse gider yerine daha iyisi gelir olması gereken bu zaten kötüye kötü demek
tamamen çalışkan yöneticilerle alakalı, apdurrahim dönemi aklıma gelince hâlâ kusmağım geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt