- 3 Haziran 2015
- 56.759
- 65.897
- 4.143
Arda Güler: Ben mi vuracagim abi?
Modric: sg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğrudur reis ben yazdım benim dışimda da yazan var mıydı denk gelmedim hiç.. İki üç sezondur bizi kolpaliyorlar satış konusunda. Çabuk gaza geliyoruzSami sen 1 ay önce, forum yine ucmus, Nelsson ve Boey icin toplam 50 milyon rakamlari havada ucusuyor, sonra Marcao tarzi gibi ucuza giderler tarzi bir mesaj atmamismiydin? Yoksa baska bir üyele mi karistiriyorum seni?
Arda Güler: Ben mi vuracagim abi?
kanka wcda oynatıp 25e satacağız dahaDoğrudur reis ben attım. İki üç sezondur bizi kolpaliyorlar satış konusunda. Çabuk gaza geliyoruz
ispanyolca abi nasıl deniyorArda Güler: Ben mi vuracagim abi?
Stoke cenabet takım çıkamazlar yine onlara verirsek bonservisiyle alamazlar
Grande muchacho olabilirispanyolca abi nasıl deniyor
Bu arada gelecek sezonki dizilimi daha çok 4-6-0 veya 4-4-2-0 olarak tahmin ediyorum.Bu sezon tahminim şöyle:
Courtois/Lunin
Militão/Carvajal/Odriozola
Rüdiger/Vallejo
Alaba/Nacho
Camavinga/García/Mendy
Modric/Ceballos
Tchouaméni/Kroos
Bellingham/Reiner
Valverde/Güler
Rodrygo/Joselu
Junior/Díaz
Valverde, Güler ve Camavinga orta sahada da kullanılır. Adamların elindeki çoğu oyuncu 3-4 mevkide sırıtmıyor o nedenle bu rotasyon sadece kâğıt üzerinde bir şeyler gösteriyor.
bu sene az daha kötü devam etselerdi düşeceklerdi. pek gerçekçi bi opsiyon değilStoke cenabet takım çıkamazlar yine onlara verirsek bonservisiyle alamazlar
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ispanyolca abi nasıl deniyor
Arda onu söyleyesiye puta muta der Modric döver onuGrande muchacho olabilir
Finalde PSG ile oynuyorsak şike sayılır mı?Biz de mbappeyi almaya çalışalım 1 milyon euro kira + clyi almamız halinde 300 milyon euro
stoke uza