Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sami sen 1 ay önce, forum yine ucmus, Nelsson ve Boey icin toplam 50 milyon rakamlari havada ucusuyor, sonra Marcao tarzi gibi ucuza giderler tarzi bir mesaj atmamismiydin? Yoksa baska bir üyele mi karistiriyorum seni?
Doğrudur reis ben yazdım benim dışimda da yazan var mıydı denk gelmedim hiç.. İki üç sezondur bizi kolpaliyorlar satış konusunda. Çabuk gaza geliyoruz

Stok City nasil yükselecek takimda orijin olarak bir tek etebo var kimse bunu düsündü mü

Bu sezon tahminim şöyle:

Courtois/Lunin

Militão/Carvajal/Odriozola
Rüdiger/Vallejo
Alaba/Nacho
Camavinga/García/Mendy

Modric/Ceballos
Tchouaméni/Kroos
Bellingham/Reiner

Valverde/Güler
Rodrygo/Joselu
Junior/Díaz

Valverde, Güler ve Camavinga orta sahada da kullanılır. Adamların elindeki çoğu oyuncu 3-4 mevkide sırıtmıyor o nedenle bu rotasyon sadece kâğıt üzerinde bir şeyler gösteriyor.
Bu arada gelecek sezonki dizilimi daha çok 4-6-0 veya 4-4-2-0 olarak tahmin ediyorum.

emin kiralık gidecekse hiç gitmesin

parayı cash almak lazım yoksa morutan gibi geri dönüyorlar

Stok city bu kadroyla tff de bile küme düser bu ne yaw

Stoke'a oynama garantili, satın alma opsiyonsuz bir şekilde Emin'i kiralamak çok doğru bir hamle olur. Championship'e bu boyda kimi göndersek zaten döve döve stoper ederler. @Hayri Cund ne düşünüyorsun?

Biz de mbappeyi almaya çalışalım 1 milyon euro kira + clyi almamız halinde 300 milyon euro

stoke uza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt