Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da düzenli oynarsan satarsın oyuncuyu Cenk 22 milyona lig performansıyla mı gitti Benfica maçıyla mı gitti Muriqi, Kosova ile İngiltere'ye gol attığı için gitti. Bizim sattığımız Ndiaye bir önceki sene Osmanlı'daki Uefa performansıyla gitti.

bizim yapacagimiz cok net belli

icardi
2. golcu
3. turki golcu

10/kanat misal pulisic ziyech gibi
paredes
bir driblingci 8
rashica

angelino veyahut bernat
bir stoper

turk kaleci
Baştan yeni takım kurdun mason :red:

Boey giderse o tarz bir sağ bek gelsin yine. Okan'ın oyununda öyle bir adam şart.

Nelsson giderse yine iskandinav bir stoper gelsin.

Rashica ve İcardi mutlaka bir şekilde kalsın.

Angelino veya o kalibrede bir sol bek.

Oyunun iki yönünü de oynayabilen dinamik 8.

Geriye kalan takviyeleri giden oyunculara göre bakarız ama ilk etapta bunlar şart.

Ağustosta düşünebiliriz demeye getirdi erden timur.valla bu agustos ayi zaten bilmiyorum ama tuhaf olacak.
Değil bu Ağustos önümüzdeki 5 Ağustos boyunca alamayacağın oyuncu. Timur boş muhabbet çevirenlere malzeme verip yemlemiş.

Herif sarayda yaşıyor,
Senelik 15 milyon dolar maaşı var,
Antrenmanlarda hop kardeş ne bu durum diye soran yok,
Herife 5 milyon dolarlık araba hediye daha geçen sene verildi(sırf adamın canı hediye vermek çekti diye)
Adamın son profesyonel seviye maçı 19.05.2018 tarihinde Sivas’a karşı.
Arabistan’da 6 ay kalıp Avrupa’ya dönen herifler bile 4-5 ay ne oluyor moduna giriyor. 5 senedir Çin Arabistan şeyim şeyime denk gezen adamı da bir zahmet artık dillendirmemek gerekir.

Ekli dosyayı görüntüle 208968
Ben risk almıyorum, galatasaray.org yayınlasa dahi paylasmiyorum😄

Bizim burada teklif ettiğimizi Lazio’nun ödemesi için çok tuzlu rakamları gözden çıkarması gerekir. Parades’in yerinde olsam İcardi’ye bir sorarım nasıl yer diye ona göre karar veririm.

Ağustos ayı inanılmaz hareketli geçer

Ön elemelerde mevcut kadrodan satış olmazsa başarılı oluruz

bizden giden heriflerin gittikleri takımlarda pek bir şey yapamaması bu satış işlerinde dezavantaj yaratıyor olabilir mi

Umut bey sorumun cevabı bu değil. Sorumu tekrar okuyup cevabınızı istirham ediyorum
Hesaplama işi zor transfer piyasasında ucuza da giden futbolcu var pahalıya da giden var bu iki futbolcuya istediğimiz seviyelerde para vermiyorlarsa kalıp bizde oynasınlar CL gruplarına kalınca 30 m euro geliyor daha karlı çıkarız.

bu arada geçen seneden beri yazıyorum da fenerliler yatsın kalksın bu perreiraya dua etsinler

ferdi satılacaktı herifi yeniden futbola döndürdü
kim min jaeyi o aldırdı
muhammed diye genç bir çocuk çıkarmıştı onu baya kullandı
ardayı kiraya göndertmedi tuttu

adamı sırf 3lü oynatıyor diye yediler gerçekten rıdvani mesut ve irfan uğruna

Yav kardeşim Real Madrid Arda örneği başka, niye marcao iti kudurmadi mu gitmek için, kaç milyon zarara girdik, nellson gitmek istiyor, hadi o zorluyor mu zorlamıyor mu belli değil, boey açıklama yapmadı mı gitmek istiyorum diye, bu adamın fiyatı nasıl düşmesin ?

Yav kardeşim Real Madrid Arda örneği başka, niye marcao iti kudurmadi mu gitmek için, kaç milyon zarara girdik, nellson gitmek istiyor, hadi o zorluyor mu zorlamıyor mu belli değil, boey açıklama yapmadı mı gitmek istiyorum diye, bu adamın fiyatı nasıl düşmesin ?
Marcao olayına bende katılıyorum adam antrenmanlara bile katılmadı gitmek için kulübe ihtar çekti yaz boyu tatilde yapıp çalışmayıp Sevilla'ya gittiğinde de sakatlanmayan adam sakatlandı çünkü kendine bakmadı. Gelip bizde kamp yapsa kendine baksa 12 m euro yerine 17 m euro'ya gitseydi hem Sevilla hem biz kazanırdık sonuç olarak 1 senedir sürekli sakatlanıyor.

Galatasaray oyuncusunu iyi paraya satmayı bir türlü beceremiyor, yıllardır bu böyle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
takımlar transfer yaparken herşeyi araştırıyor, ne kadar borcumuz var , ne kadar sıcak nakite ihtiyacımız var , hepsini biliyorlar , sadece premier lig takımları fazla gözetmeden acil ihtiyacı varsa parasını verir alır, eziklerin kağıt üstünde bizden çok borcu var gibi görünebilir ama , bizim kadar sıcak nakite ihtiyaç duymuyorlar , gerekince kasaba takımı Boluspora bile milyon dolara oyuncu kiraliyorlar , işte o yüzden bı adım öndeler oyuncu satışında

Marcao olayına bende katılıyorum adam antrenmanlara bile katılmadı gitmek için kulübe ihtar çekti yaz boyu tatilde yapıp çalışmayıp Sevilla'ya gittiğinde de sakatlanmayan adam sakatlandı çünkü kendine bakmadı. Gelip bizde kamp yapsa kendine baksa 12 m euro yerine 17 m euro'ya gitseydi hem Sevilla hem biz kazanırdık sonuç olarak 1 senedir sürekli sakatlanıyor.

Abi boey de açıklama yapamaz ben ayrılmak istiyorum diye

kim de gitmek için kudurdu arda da ama bir şekilde paralar belli oranda oluştu

marcaoda erden timurun da bir iki acemi açıklaması oldu

ama real ile pazarlık yapmakla sevilla ile pazarlık yapmak arasında çok fark var

ona bakarsanız biz de ndiayeden fena para kazanmadık

fb ye piyango iyi vurdu,yetenekli oyuncuları sattı ama nasıl

ferdi fbde 5.sezonunda parladı.4 senesi çöp oldu.gider mi görecegiz

kim min jae ile ilk bizim adımız anıldı.belki bizim scout kesfetmişti bilinmez.fb de o dönem bizden ötürü salca olup almıs olabilir.tutması ve napoli ilişkileri önemli roldü transferde

keza eljif elması bizde istedik.eljif 2019da fb kaostayken,pekte bişey oynamazken transfer yaptı.ve orda muriqi transferindeki gibi bi 8-10 milyon palavra,net.napolide yedek oyuncu zaten sanırım

arda güler,babadan fbli bi cocuk ama rahmetli cavcavın oglu yuzunden fbye bedavaya gitti.GS tvde ardadan bahsedilmesse hiç kimsenin haberi yoktu,geçiniz.arda ciddi bi piyangodur,reklamının yapılması cabası

fb balı transferdede var ne yazıkki.yoksa fb 90lardada oyuncu satıyodu.balic,okocha vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt