- 3 Haziran 2015
- 56.742
- 65.878
- 4.143
Arda Güleri kiralayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baştan yeni takım kurdun masonbizim yapacagimiz cok net belli
icardi
2. golcu
3. turki golcu
10/kanat misal pulisic ziyech gibi
paredes
bir driblingci 8
rashica
angelino veyahut bernat
bir stoper
turk kaleci

Değil bu Ağustos önümüzdeki 5 Ağustos boyunca alamayacağın oyuncu. Timur boş muhabbet çevirenlere malzeme verip yemlemiş.Ağustosta düşünebiliriz demeye getirdi erden timur.valla bu agustos ayi zaten bilmiyorum ama tuhaf olacak.
Umut bey sorumun cevabı bu değil. Sorumu tekrar okuyup cevabınızı istirham ediyorumSezon geneli iyi performans sergilediler bir üst sıçramayı yapsalar 40-50 m euro rakamlarına çıkarlar.
Ben risk almıyorum, galatasaray.org yayınlasa dahi paylasmiyorumEkli dosyayı görüntüle 208968
GSC Haber - Transfer Güvenilirlik Rehberi | Lütfen Okuyun!
Transfer Güvenilirlik Rehberi devreye girmiştir. Transfer haberlerini daha iyi anlayabilmek ve dogru degerlendirmek adina sizler icin kategori seklinde bir liste hazirladik. TIER 3'ten itibaren bir transfer konusunu/haberini forumda acilmasi uygun bulunalacak. Listenin daha altinda yer alan...www.gscimbom.com.tr
Hesaplama işi zor transfer piyasasında ucuza da giden futbolcu var pahalıya da giden var bu iki futbolcuya istediğimiz seviyelerde para vermiyorlarsa kalıp bizde oynasınlar CL gruplarına kalınca 30 m euro geliyor daha karlı çıkarız.Umut bey sorumun cevabı bu değil. Sorumu tekrar okuyup cevabınızı istirham ediyorum
Marcao olayına bende katılıyorum adam antrenmanlara bile katılmadı gitmek için kulübe ihtar çekti yaz boyu tatilde yapıp çalışmayıp Sevilla'ya gittiğinde de sakatlanmayan adam sakatlandı çünkü kendine bakmadı. Gelip bizde kamp yapsa kendine baksa 12 m euro yerine 17 m euro'ya gitseydi hem Sevilla hem biz kazanırdık sonuç olarak 1 senedir sürekli sakatlanıyor.Yav kardeşim Real Madrid Arda örneği başka, niye marcao iti kudurmadi mu gitmek için, kaç milyon zarara girdik, nellson gitmek istiyor, hadi o zorluyor mu zorlamıyor mu belli değil, boey açıklama yapmadı mı gitmek istiyorum diye, bu adamın fiyatı nasıl düşmesin ?
takımlar transfer yaparken herşeyi araştırıyor, ne kadar borcumuz var , ne kadar sıcak nakite ihtiyacımız var , hepsini biliyorlar , sadece premier lig takımları fazla gözetmeden acil ihtiyacı varsa parasını verir alır, eziklerin kağıt üstünde bizden çok borcu var gibi görünebilir ama , bizim kadar sıcak nakite ihtiyaç duymuyorlar , gerekince kasaba takımı Boluspora bile milyon dolara oyuncu kiraliyorlar , işte o yüzden bı adım öndeler oyuncu satışındaGalatasaray oyuncusunu iyi paraya satmayı bir türlü beceremiyor, yıllardır bu böyle.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Marcao olayına bende katılıyorum adam antrenmanlara bile katılmadı gitmek için kulübe ihtar çekti yaz boyu tatilde yapıp çalışmayıp Sevilla'ya gittiğinde de sakatlanmayan adam sakatlandı çünkü kendine bakmadı. Gelip bizde kamp yapsa kendine baksa 12 m euro yerine 17 m euro'ya gitseydi hem Sevilla hem biz kazanırdık sonuç olarak 1 senedir sürekli sakatlanıyor.
kim de gitmek için kudurdu arda da ama bir şekilde paralar belli oranda oluştuYav kardeşim Real Madrid Arda örneği başka, niye marcao iti kudurmadi mu gitmek için, kaç milyon zarara girdik, nellson gitmek istiyor, hadi o zorluyor mu zorlamıyor mu belli değil, boey açıklama yapmadı mı gitmek istiyorum diye, bu adamın fiyatı nasıl düşmesin ?