Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dortmund Nmechadan sonra 1-2 OS alirsa, belki Salih bize düser. Adami 5 milyona aldilar diye, ve Salih yedegin yedegi olur diye bonservis beklentileri belki cok asiri olmaz
Az önce ben de profiline bakmıştım, mantıklı ama Paredes fikri yarleşmişken tatmin etmez gibi. Paredes olmazsa benden ok...

Belki de kontratı yenilemek istemedi ve o yüzden götürmediler. Bilemedim.

Sanmam ama elbette her şey mümkün. Ben 1-2 sene önce izlediğimde -tabi yaşına göre- yetenekli ve potansiyelli bulmuştum kendisini. Şöyle yarı as bir kadro içinde 1-2 maç yarımşar saat izlemek isterdim kendisini açıkçası. Hatta takımda santrafor yok diye ve ilk İstanbul kampına katıldı diye umutlanmıştım bakarsın bu çocuk için fırsat olur da kendini gösterir diye. Şimdi bir sürü genç götürülen kampa götürülmemesi o yüzden üzdü biraz. Belki de cidden oynayacak düzeyde değildir ama özellikle Akman'lar böyle her yere götürülürken insan acaba bu işte torpil var mı diye biraz kaygılanıyor...

kulupler anlasınca twit atacakmıs fabriizom

bu fabiano aleyhimizde faaliyet gösteriyor

Sanmam ama elbette her şey mümkün. Ben 1-2 sene önce izlediğimde -tabi yaşına göre- yetenekli ve potansiyelli bulmuştum kendisini. Şöyle yarı as bir kadro içinde 1-2 maç yarımşar saat izlemek isterdim kendisini açıkçası. Hatta takımda santrafor yok diye ve ilk İstanbul kampına katıldı diye umutlanmıştım bakarsın bu çocuk için fırsat olur da kendini gösterir diye. Şimdi bir sürü genç götürülen kampa götürülmemesi o yüzden üzdü biraz. Belki de cidden oynayacak düzeyde değildir ama özellikle Akman'lar böyle her yere götürülürken insan acaba bu işte torpil var mı diye biraz kaygılanıyor...
akmanlar ayhan akmanin cocuklari
tabi ki torpil olacak biraz

İş yapmaz mı baya kalıplı bir stoper türkte.
Geçenlerde bahsetmiştim. Başlarda hantal buluyordum, ikinci yarıda denk gelip izlediğim maçlarda beğendim, takımında topu oyuna sokan stoper aynı zamanda. Ancak Hurma faktörü var; Serie A dan ciddi teklifler aldıklarını söyledi geçenlerde...

Okan hoca görmüş yeterli görmemiş ve oyuncuya da 1. Lig ve Süper ligten teklifler olduğu için kiralansın gelişimi ve oynama alışkanlığı devam etsin demiş. 3. santrafor olarak Barışa süre vermek istiyor yüksek ihtimal hoca.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan Hoca 3-5 günde kampın daha başında ne görmüş de ne anlamış, geçiniz. Ben kadroda neden tutmadı falan da demem. Barış 3. santrafor falan o da tamam ama şu an Barış 3. değil 1. santrafor. Haftaya falan hazırlık maçı oynayacağızdır muhtemelen. Transferler ne zaman gelecek de kampa katılacak belli değil. Hazır durum buyken asıl mevkisi santrafor olan bir tanecik genci götürseydik diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt