Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.149
- 76.213
- 4.218
Oynar parayı ver bak nasıl oynuyor.Icardi 35-36 ya kadar futbol oynamaz reis 5-6 yıl olmaz o yuzden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynar parayı ver bak nasıl oynuyor.Icardi 35-36 ya kadar futbol oynamaz reis 5-6 yıl olmaz o yuzden
Bu hafta ve 21 temmuz da böyle hareketsiz ve müjdesiz gecerse istifa edeceğim astrodanŞimdi transf
Moralim çok bozuk SergBu hafta ve 21 temmuz da böyle hareketsiz ve müjdesiz gecerse istifa edeceğim astrodan
Çok tuhaf bi hava var 1 aydır.bunlar 2005-2006 sezonunu kopyala yapıştır yapıyor.ama kleberson kadar etki yaratti mi rafa bilememOnlar adına hata olurmuş ama Muçi varken Rafa hamleside çok mantıklı değildi.
Çok net olarak oynamaz diyorum herif ve karısı zengin zaten 7 sulaleye yetecek kadar. Ve parayla ikna olacak bir adam olsa zaten arabistandaydı şuan bura yerineOynar parayı ver bak nasıl oynuyor.

Ben baris ve kerem gol atip giderse diye de korktuğum için cokta umurumda değil milli takimMoralim çok bozuk Serg
Tutku çok başka bir şey her türlü oynatırız.Çok net olarak oynamaz diyorum ve herif ve karısı zengin zaten 7 sulaleye yetecek kadar parayla ikna olacak bir adam olss zaten arabistandaydı şuan bura yerine![]()
Alman yabsklsr her Hollanda golünde sevindi çok kötü oldum artık Almanya yi herhangi mevzuda desteklersem yıldızlar kicima girsinBen baris ve kerem gol atip giderse diye de korktuğum için cokta umurumda değil milli takim
Hakim ziyakBarış'ın yerine adam bakalım
Hea,o kötü tabi.keske eleseydik,montella çok geç kaldı.ben 60 da merti ve kenani alırdım oyundan,zeki bile orta kesti yavAlman yabsklsr her Hollanda golünde sevindi çok kötü oldum artık Almanya yi herhangi mevzuda desteklersem yıldızlar kicima girsin
onun yerine de adam bakalım mümkünse.Hakim ziyak
Paramız yetmezBarış'ın yerine adam bakalım
Ziyech gitsin Oğuz gelsin hem -1 yabancı +1 yerli dengeyi güzel sağlar.onun yerine de adam bakalım mümkünse.
Kerem ile baslasa belkide mac bizimdi ya en çok ona yanıyorum Kenan İtalya liginde oynamasa formayı zor görürdüHea,o kötü tabi.keske eleseydik,montella çok geç kaldı.ben 60 da merti ve kenani alırdım oyundan,zeki bile orta kesti yav
Yerli besi Oğuzu düşünüyorlar ya işteBarış'ın yerine adam bakalım
Ziyech gitsin Oğuz gelsin hem -1 yabancı +1 yerli dengeyi güzel sağlar.
Buna maalesef no derimTutku çok başka bir şey her türlü oynatırız.