Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.860
- 20.463
- 2.663
Tam transfer saatleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Piyasa düşmüsken joao felixi kaçıralım avrupadanonun yerine de adam bakalım mümkünse.
Abdülkerim, Kaan, Barış tüm yerli oyuncu başlıklarında neler neler yazıldı.Aramızda Oğuzun bizde 11 oyuncusu olamayacağını, hatta kötü oyuncu olduğunu iddia edenler var.
Oğuz kenanın yerine milli takımda olsa şu an turlamıştık benceAramızda Oğuzun bizde 11 oyuncusu olamayacağını, hatta kötü oyuncu olduğunu iddia edenler var.
Ndombele , Dele Alli , Felix bir takım sahibi olsam 3'ünü alır şu orta sahayı kurardım.Piyasa düşmüsken joao felixi kaçıralım avrupadan
Hakemler Türkleri clde yine mundar edecek o yüzden lige odaklanalımBeyler elde tutmakta zorlanacağımız 2 topçumuz var, barış ve sanchez. İkisini de muhakkak tutmalıyız, sanchez demir gibi olmuş hükmediyor her maça. İkisini bugün satıyorum min 60 m pound para getirirler ama clde ikisine de çok ihtiyaç olacak
Merhaba güzel insanMerhaba GS gönüldaşları
Muhtemelen Barış solda Oğuz sağda yardıra yardıra gidiyordu.Oğuz kenanın yerine milli takımda olsa şu an turlamıştık bence
Bilmukabele üstadımMerhaba güzel insan
Kenanı bilmem ama Yunus'un yerine net tutulmalıydıOğuz kenanın yerine milli takımda olsa şu an turlamıştık bence
Felixi ndombeleyle bir tutmak haNdombele , Dele Alli , Felix bir takım sahibi olsam 3'ünü alır şu orta sahayı kurardım.
Şerefsiz herif 10.dk barışa yapılanı görmedi var da çağırmadı kırmızıydı netHakemler Türkleri clde yine mundar edecek o yüzden lige odaklanalım
Selamlar rtaşMerhaba GS gönüldaşları
Kerem 11 oynasa maçın adamıydı diye yazdım,güzel etkiler almisti.bazen böyledir,kadere de engel oluyosunKerem ile baslasa belkide mac bizimdi ya en çok ona yanıyorum Kenan İtalya liginde oynamasa formayı zor görürdü
Yerli Casper Kenan star
Ben bissaka manchesterda kalacak diye gördüm rüyamda,tersi çıkar herhaldeDursun başkan bugün ne rüyalar görüyordur acaba. Bi yanda yetki diğer yanda barışın bonservis
Gerçekci olalım muhtemelen sadece fosur fosur uyuyodur .dDursun başkan bugün ne rüyalar görüyordur acaba. Bi yanda yetki diğer yanda barışın bonservis
Yetkiyi verdik artık görelim etkiyi. Doue bize kalite katmazBen bissaka manchesterda kalacak diye gördüm rüyamda,tersi çıkar herhalde