Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
Yin gececiyipzp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olması gereken aslında üstad, kadro iskeleti iki yıldır şampiyon iskelet; korunabilir ise ve eksik iki üç noktaya hamle ile gayet tamam olacağız. Tabi bakalım, ayrılanlar kimler olacak...bakınca uzun süreler sonra çok fazla hamle yapma olmadan şampiyon kadro üstüne koyacağız gibi duruyor..
sağ bek + 8 + 10 ve kanat giderse oğuz aydın
aslına baya netlik var trasnfer rotasında , öyle 7 8 hamle olmayacak her sezon gibi sanki.
Kendimizden güçsüz takımlara karşı beke BAY’ı atar gibi geliyor bana.Bek rotasyonumuz çok zayıf.
Sağ bekimiz yok. Sol bekte sadece Köhn var.
Aslında rotasyonda 4 oyuncu olması gereken mevkide elimizde sadece 1 oyuncu var.
Baktığımızda rakipte sağ bekte Osayi-Mert, sol bekte Ferdi-Osterwolde var.
Sadece sağ bek alıp bu mevkileri alternatifsiz bırakmamak lazım ama işimiz zor bu konuda.
Dubois kontenjana takılıyor.
Hadi sağ bekte Kaan var diyelim ki bence Kaan’ın idareten oynadığı bir mevki en az bir sol bek daha almamız gerekiyor.
Ya da hem sağ bek hem sol bek oynayacak bir yerli gerekiyor ama o kalitede bir yerli yok.
Nasıl bir çözüm bulunabilir Okan hoca bir şeyler düşünüyordur mutlaka.
Ben de diyorum ki tam aksine Avrupa’da başarılı olabilecek oyuncuları satalım ki burası takımlar için bir cazibe merkezi haline gelsin. Lizbon vs gibi.Şampiyonluğa ve Avrupa’da başarıya oynayan bir takımın en az 3 as güvenilir stoperi olmalı.
Davinson zaten özel birinci sınıf bir stoper. Yerine o kalitede bir adam bulmak imkansız.
Daha eksikleri tamamlanmamış bir takımın kaliteli oyuncularını satmanın bir anlamı yok.
Erden Timur mu?Eski yöneticimizi eleştirdim diye ban yedim faşizm eleştriyi kaldıramayınca ortaya çıkmış derler eskiler.
Evet bu coğrafyaya göre fazla duygusal davrandığını göreve devam etmeliydi minvalde yazmıştım aslında.Erden Timur mu?