Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakınca uzun süreler sonra çok fazla hamle yapma olmadan şampiyon kadro üstüne koyacağız gibi duruyor..

sağ bek + 8 + 10 ve kanat giderse oğuz aydın

aslına baya netlik var trasnfer rotasında , öyle 7 8 hamle olmayacak her sezon gibi sanki.

bakınca uzun süreler sonra çok fazla hamle yapma olmadan şampiyon kadro üstüne koyacağız gibi duruyor..

sağ bek + 8 + 10 ve kanat giderse oğuz aydın

aslına baya netlik var trasnfer rotasında , öyle 7 8 hamle olmayacak her sezon gibi sanki.
Olması gereken aslında üstad, kadro iskeleti iki yıldır şampiyon iskelet; korunabilir ise ve eksik iki üç noktaya hamle ile gayet tamam olacağız. Tabi bakalım, ayrılanlar kimler olacak...

Doue benim için soru işareti, aynı şekilde köhnde öyle. Dubois umarım yabancı sınırına takılmayıp takımda kalır bir şekilde çünkü ikisinden birini kesip sezonu götürmesi bence yüksek ihtimal.

Şampiyonlar ligi play off ve liglerin başlamasına 1 ay kaldı eksikler belli hep aynı laflar dönüp duruyor.Oguz la moguzla ugrasacaginiza Keremi yeni sozlesmeye ikna edip orta saha ve sağ bek transferine bitirmemiz lazım.Yonetim uyuyor.

Barış Alper bizim elimizde değil Fb’de olsa kapıyı 45’ten açıp 42’ye falan okutmuştu Koç. Her konuda sallıyorum ama o konuda bizden başarılı.

Biz muhtemelen bu sene pick noktada satmayıp seneye 15’e falan bırakırız.

Görüşüm bu konuda sabit Casemiro, Amrabat, Alphonso Davies, Ake , Van Dijk bu kadar çok göz önünde formda oyuncuyu kucağa alıp reklam yaptığı bir senede oyuncuyu en üst fiyatla satacaksın.

Sen Türk takımısın seneye ne oynayacağın belli değil adamın piyasası tepedeyken kar almaya bakacaksın.

Aynı şeyi Kerem için de söyledim Nelsson için de. Hatta Luyindama için de. Hatta Davinson için de söylüyorum.
Kane’yi cebine soktu , Vini’yi tasmayla gezdirdi. Top fiyata göndermen lazım.

Sen başka türlü Avrupa’da başarılı olamazsın devamlı oyuncu satman lazım dışarıya. Sattığın oyuncuyu da kafasız gibi geri almaya çalışmaman lazım Boey gibi.

Daha da değerlenmesini bekleme şansın yok burası maks seviyen tüm turnuvalarda şov yaptı. Seneye turnuvalarda ne GS ne de milli takımda bu kadar iyi bir takım bulamayabilir. İlk fırsatta en yüksek teklife gitmeli bu yaz.

Bek rotasyonumuz çok zayıf.
Sağ bekimiz yok. Sol bekte sadece Köhn var.
Aslında rotasyonda 4 oyuncu olması gereken mevkide elimizde sadece 1 oyuncu var.
Baktığımızda rakipte sağ bekte Osayi-Mert, sol bekte Ferdi-Osterwolde var.
Sadece sağ bek alıp bu mevkileri alternatifsiz bırakmamak lazım ama işimiz zor bu konuda.
Dubois kontenjana takılıyor.
Hadi sağ bekte Kaan var diyelim ki bence Kaan’ın idareten oynadığı bir mevki en az bir sol bek daha almamız gerekiyor.
Ya da hem sağ bek hem sol bek oynayacak bir yerli gerekiyor ama o kalitede bir yerli yok.
Nasıl bir çözüm bulunabilir Okan hoca bir şeyler düşünüyordur mutlaka.

Bek rotasyonumuz çok zayıf.
Sağ bekimiz yok. Sol bekte sadece Köhn var.
Aslında rotasyonda 4 oyuncu olması gereken mevkide elimizde sadece 1 oyuncu var.
Baktığımızda rakipte sağ bekte Osayi-Mert, sol bekte Ferdi-Osterwolde var.
Sadece sağ bek alıp bu mevkileri alternatifsiz bırakmamak lazım ama işimiz zor bu konuda.
Dubois kontenjana takılıyor.
Hadi sağ bekte Kaan var diyelim ki bence Kaan’ın idareten oynadığı bir mevki en az bir sol bek daha almamız gerekiyor.
Ya da hem sağ bek hem sol bek oynayacak bir yerli gerekiyor ama o kalitede bir yerli yok.
Nasıl bir çözüm bulunabilir Okan hoca bir şeyler düşünüyordur mutlaka.
Kendimizden güçsüz takımlara karşı beke BAY’ı atar gibi geliyor bana.

Yapılacak transferler kadar kilit oyuncuları elde tutmak da önemli hale geldi. Barış Alper ve Davinson'a çok ciddi teklifler gelecektir yönetimin dirayetli durması lazım Davinson'a 30m euro Barış'a 40-45m euro fiyat biçmek lazım en az.

Şampiyonluğa ve Avrupa’da başarıya oynayan bir takımın en az 3 as güvenilir stoperi olmalı.
Davinson zaten özel birinci sınıf bir stoper. Yerine o kalitede bir adam bulmak imkansız.
Daha eksikleri tamamlanmamış bir takımın kaliteli oyuncularını satmanın bir anlamı yok.

Şampiyonluğa ve Avrupa’da başarıya oynayan bir takımın en az 3 as güvenilir stoperi olmalı.
Davinson zaten özel birinci sınıf bir stoper. Yerine o kalitede bir adam bulmak imkansız.
Daha eksikleri tamamlanmamış bir takımın kaliteli oyuncularını satmanın bir anlamı yok.
Ben de diyorum ki tam aksine Avrupa’da başarılı olabilecek oyuncuları satalım ki burası takımlar için bir cazibe merkezi haline gelsin. Lizbon vs gibi.

Kerem
Davinson
Nelsson
Barış Alper

bu yaz maksimum tutarla satarım. Hepsi dünya klasmanındaki oyunculara karşı boy gösterdiler. Takım da çok iyiyken. Nelsson sakatlanmasaydı iyiydi.

Ligin başlamasına 1 ay kaldı, kamp 2 gün sonra başlıyor nerede kaldı bu transferler

Sağ bek ve orta sahayı kampa yetiştir gerisini ne zaman yapıyorsan yap bir kez olsun şu kampa eksiksiz gidelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eski yöneticimizi eleştirdim diye ban yedim faşizm eleştriyi kaldıramayınca ortaya çıkmış derler eskiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt