Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardinin sağlam olması ve kampa katılması transfer kadar önemli bir şey

umarım zaha da aynı şekilde iyi hazırlanır

IMG_5724.webp

İsmi geçen ortasahalar içerisinde en iyisi McTominay. Ancak Ten Hag'ın kalmasından sonra McTominay'ın satılma ihtimalini pek görmüyorum. Ten Hag'ın geçtiğimiz yıl en verim aldığı oyuncu olabilir.

Belki yüksek bir bonservis bedeliyle United oyuncuyu satmaya ikna olabilir ama öyle bir para da bizde yok.

Bizimkilerin varıyla yoğuyla Hojbjerg'e yüklenmesi gerek. Maliyet açısından bizim için en mantıklı transfer Hojbjerg

Icardi, Mertens, Muslera gibi winner’lar hala takımdayken, Torreira, Barış Alper, Sanchez, Nelsson, Abdülkerim, Kaan gibi kaliteli oyuncular bulmuşken 5. yıldızı takmayı ve Avrupa’da başarı fırsatını geri tepmemek lazım.
Mutlaka gerekli 2-3 transferi fazla geç kalmadan yapmak şart.
Bir daha bu kadar eksiksiz bir takım bulamayabiliriz.

Uzakta kaldığım için soruyorum A.Dedić söylendiği gibi G.Doue nin alternatifi mi?

A.Dedić bu sene yaşadığı sakatlıklar ile uzakta kaldı belki ama aynı yaşta olduğu G.Doue den çok daha tecrübeli, ismi daha bilindik ve piyasası da olan bir oyuncu

Sanki G.Doue nin A.Dedić ve Y.Sugawara nın alternatifi olması gerekmiyor mu? Bu kadar saçmalıklar dolaştığına göre G.Doue transferi de yattı anlaşılan
son sezon ligue 1'in en iyi sag bek performansını göstermiş doue ile yusuf demir'in yıldız oldugu çöp avusturya liginde oynayan dedic karşılaştırılmaz yav. tabi ki doue ilk tercih olur.

herkese iyi sabahlar.

bunlar daha erdenin çöpünü bile ararlar da bulamazlar, taraftarla aralarına set çeken adamın üstünü çizdiklerinin farkında değiller.

bu basiretsizlerden transfer felan beklediğim de yok, barışın sanchezin vs. satışını bunlar yapmasın yeterli.

6 aydan uzun süredir sağ bek eksik, 1.5 yıldır 8 numara arıyoruz. lig biteli 2 ay olacak daha doue'nin peşinden koşuyorlar.

beklediğimiz adamlarda oğuz aydın, doue felan.

ne hikmetse 2 senedir başarı yüzü görmemiş, kuruş kazanamamış bjk limitlere takılmıyor, bonservislere 10-15 para basıyor, sözde gelir rekoru kırmış, son 2 yılın şampiyonu gs sürekli bariyerlere takılıyor.

okan hocaya yazık.

efe haklı bizim kulüp niye sürekli fakiriz edebiyatı yapıyor? yok uefa yok limit yok florya yok ülke ekonomisi e yeter da. Ülke ekonomisi etken tamamda ekibimiz ben bildim bileli para yok muhabbetinde vallahi sıktı artık. Böyle yükselemeyiz. Şu kulübün ekonomisini düzlüğe çıkarın. Sattığın kadar ala rağmen Rahmetli Mustafa Cengiz döneminde bile parasal anlamda daha güçlü görüntü veriyorduk dışarıya.

Ferdi gibi Barış gibi yerli oyuncuları genç yaşındayken takıma doldurmaktan başka çare yok arkadaşlar.

Düşünüyorum da finansal özgürlüğe giden yolda yatırım şart.

Kumaşı olan yeteneği olan 10 tane oyuncuya 1.5 m €uro'dan 15m €uro gömsek 2-3 sene sonra kadroda kimi oynatacağımızı şaşırırız.

Hele ki önümüzde Barış, Kerem örnekleri varken yapmamak çok tuhaf... Sonra anadolu klüpleri alıp 1 sezon oynatınca 5-10m eurolar havada uçuşuyor.

Icardi, Mertens, Muslera gibi winner’lar hala takımdayken, Torreira, Barış Alper, Sanchez, Nelsson, Abdülkerim, Kaan gibi kaliteli oyuncular bulmuşken 5. yıldızı takmayı ve Avrupa’da başarı fırsatını geri tepmemek lazım.
Mutlaka gerekli 2-3 transferi fazla geç kalmadan yapmak şart.
Bir daha bu kadar eksiksiz bir takım bulamayabiliriz.
Bankalar birliği için para lazım
Nelson sanchez barış Alper satılacak
Ayrıca dursun paranin bir kısmı ile otel yapacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt