Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.194
- 24.218
- 3.093
icardinin sağlam olması ve kampa katılması transfer kadar önemli bir şey
umarım zaha da aynı şekilde iyi hazırlanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardinin sağlam olması ve kampa katılması transfer kadar önemli bir şey
umarım zaha da aynı şekilde iyi hazırlanır
Bana da öyle geliyor o yüzden satılmamalı. Baskı yapılmalı. 40 nakit + bonus hariç görüşme bile olmamalı.bizim yönetim barışı max 25m satar fazlasını alacak çap yok.
Gobuscanim![]()
son sezon ligue 1'in en iyi sag bek performansını göstermiş doue ile yusuf demir'in yıldız oldugu çöp avusturya liginde oynayan dedic karşılaştırılmaz yav. tabi ki doue ilk tercih olur.Uzakta kaldığım için soruyorum A.Dedić söylendiği gibi G.Doue nin alternatifi mi?
A.Dedić bu sene yaşadığı sakatlıklar ile uzakta kaldı belki ama aynı yaşta olduğu G.Doue den çok daha tecrübeli, ismi daha bilindik ve piyasası da olan bir oyuncu
Sanki G.Doue nin A.Dedić ve Y.Sugawara nın alternatifi olması gerekmiyor mu? Bu kadar saçmalıklar dolaştığına göre G.Doue transferi de yattı anlaşılan
@Recep Özbek bu can karabacak üyeliklerini nasıl tespit ediyorsunuz bu adam her defasında nasıl kıskıvrak yakalanabilir![]()
o seneki parcali´da cok iyiydiFormaya bak ya!!!![]()
Sergenim seni her gordugumde neden gremlinler geliyor aklima
Bankalar birliği için para lazımIcardi, Mertens, Muslera gibi winner’lar hala takımdayken, Torreira, Barış Alper, Sanchez, Nelsson, Abdülkerim, Kaan gibi kaliteli oyuncular bulmuşken 5. yıldızı takmayı ve Avrupa’da başarı fırsatını geri tepmemek lazım.
Mutlaka gerekli 2-3 transferi fazla geç kalmadan yapmak şart.
Bir daha bu kadar eksiksiz bir takım bulamayabiliriz.