Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi, Mertens, Muslera gibi winner’lar hala takımdayken, Torreira, Barış Alper, Sanchez, Nelsson, Abdülkerim, Kaan gibi kaliteli oyuncular bulmuşken 5. yıldızı takmayı ve Avrupa’da başarı fırsatını geri tepmemek lazım.
Mutlaka gerekli 2-3 transferi fazla geç kalmadan yapmak şart.
Bir daha bu kadar eksiksiz bir takım bulamayabiliriz.
Kesinlikle öyle oyun planına uygun hocanın kafasındaki oyunu oynamasına katkı sağlayacak sağ bek ve 8 numarayı bulduğumuz anda beklentinin çok üzerinde bir sezon geçirebiliriz ...

Valla sağ bekte kaç gündür doue bekliyorsak orta saha içinde beklentiyi ben baya bi düşürdüm bunların yapacağı transferlerden cacık olmaz umarım sanchez barışıda değerinin altında satmazlar. Doue benim içime sinmiyor umarım gerçekleşmez bu transfer.

Valla sağ bekte kaç gündür doue bekliyorsak orta saha içinde beklentiyi ben baya bi düşürdüm bunların yapacağı transferlerden cacık olmaz umarım sanchez barışıda değerinin altında satmazlar. Doue benim içime sinmiyor umarım gerçekleşmez bu transfer.
Alabilecekleri en üst nokta Doue se gerçekleşmesi lazım sanki

Barış in bizim lehimize karar vereceği kesin. Menajeri Killik peşinde koşmaz ise rahat 40 milyon euroyu zorlamaliyiz. Şahsen bu sene şampiyonlar ligini formamiz altında geçirmesini diliyorum. Artık Türkiye ligindeki oyuncuların değer belirleme kriterinide sayemizde arşa cikaracagiz. Önce boey , şimdi bariş hatta keremi de sayabiliriz

şu lafta banko var artık sallamalarda "Okan hoca çok istiyor".

2.5 aylık herifi satıp bide sol bek arayışına gireceğiz - 7 aydır sağ bek bitemedi - bide sol bek listeye ekleyelim.

tam bu yönetimlik hareket olur.
Sezon sonunda da bu şekilde haberler çıkmıştı. Yani çift haneli teklif gelirse bence değerlendirilir. Ama bir yönden de haklısın işte. Bu gerçekleşirse ben bu sefer borna sosa ya gideriz diye düşünüyorum. Yada Danimarka li kristiensen mi ne vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt