- 18 Eylül 2018
- 15.641
- 11.990
- 1.473
Sabah sabah köçek mi oynatiyorsun feramuzumYavaş koçum yavaş
Kaşıkları kıracan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah sabah köçek mi oynatiyorsun feramuzumYavaş koçum yavaş
Kaşıkları kıracan
0 uyku ile işteyim acil akşam olmalıSabah sabah köçek mi oynatiyorsun feramuzum
Emin 9 etmiyor diyelim o zaman biz de oguz aydin i 1 e alalimEmin 9 ediyorsa Kerem 30 diyelim
Kesinlikle öyle oyun planına uygun hocanın kafasındaki oyunu oynamasına katkı sağlayacak sağ bek ve 8 numarayı bulduğumuz anda beklentinin çok üzerinde bir sezon geçirebiliriz ...Icardi, Mertens, Muslera gibi winner’lar hala takımdayken, Torreira, Barış Alper, Sanchez, Nelsson, Abdülkerim, Kaan gibi kaliteli oyuncular bulmuşken 5. yıldızı takmayı ve Avrupa’da başarı fırsatını geri tepmemek lazım.
Mutlaka gerekli 2-3 transferi fazla geç kalmadan yapmak şart.
Bir daha bu kadar eksiksiz bir takım bulamayabiliriz.
Alabilecekleri en üst nokta Doue se gerçekleşmesi lazım sankiValla sağ bekte kaç gündür doue bekliyorsak orta saha içinde beklentiyi ben baya bi düşürdüm bunların yapacağı transferlerden cacık olmaz umarım sanchez barışıda değerinin altında satmazlar. Doue benim içime sinmiyor umarım gerçekleşmez bu transfer.
Allah kolaylık versin. O durumlar bende rutin. Hayırlı işler0 uyku ile işteyim acil akşam olmalı
#feramuzuyumalı
Sezon sonunda da bu şekilde haberler çıkmıştı. Yani çift haneli teklif gelirse bence değerlendirilir. Ama bir yönden de haklısın işte. Bu gerçekleşirse ben bu sefer borna sosa ya gideriz diye düşünüyorum. Yada Danimarka li kristiensen mi ne vardı.2.5 aylık herifi satıp bide sol bek arayışına gireceğiz - 7 aydır sağ bek bitemedi - bide sol bek listeye ekleyelim.
tam bu yönetimlik hareket olur.
aman aman yakından bile geçmesin kasap herif...