Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
DUYUM VAR TOPLANIN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100bin üye olsa 2bin fbli bile olmaz. Ayrıca hem girişte hem de yıllık olarak para alacaksın adamlar sana niye versin10 bin üye var 3-4 bin katılım oluyo rakip takım taraftarı liseli oranı çok azdır
100 bin üye olsa 70 bin katılım olsa oran çok çok daha fazla olur
ali o demokrasi olmuyor o zaman.Yav herkese konuşmak için söz hakkı vermezsin olur biter. Bizim divan kurulu farklı mı?
Evet küçük olsun bizim olsun istiyorlar zaten o yüzden adamlar Galatasaray adası yapıldı, alt yapıdaki çocukların tesisi yok. Öncelikler farklı
Geldim dostum , Gravenberch mı?Taze kolpa geldi neredesin reis @Gökhan Aytepe
Peki üstad açalım o zaman ne diyim100bin üye olsa 2bin fbli bile olmaz. Ayrıca hem girişte hem de yıllık olarak para alacaksın adamlar sana niye versin
Ingiltereye gitmiş ibo tominay olabilirGeldim dostum , Gravenberch mı?
Ikisi gelecek yani eminsinDedim bunların amacı bissakka ve tominay diğerleri göz dağı o ikisi gelecek
ona da karışınKesin Barış ı satacaklar united a. o yüzden gidiyor
Olsun oda olur , Gravenberchte İngiltere'de, Neveş ne ayakIngiltereye gitmiş ibo tominay olabilir
ekonomik sınıf ile cebinden ucuyor ibrahim başkanBoş yere Manchester’a uçak parası girecek şimdi kulübe.
Oda başka bir kolpa kolpalar akmaya basladıOlsun oda olur , Gravenberchte İngiltere'de, Neveş ne ayak
100bin kişinin üye olduğu bir klüpte temsilci üyelik getirirsin, vekil üye gibi düşün. 50 kişinin imzasını alan vekil üye olabilir, genel türlü kurullarda konuşma hakkı kazanır.ali o demokrasi olmuyor o zaman.
O Londra'da bunlar Manchester a gitmiş sözde..Olsun oda olur , Gravenberchte İngiltere'de, Neveş ne ayak