Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.792
- 36.328
- 3.638
Manchester'a gittiğine emin miyiz? Muhabirler orası diyorsa başka yerde olabilir diye düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her masada, her yerde, her zerrede biz varız.ona da karışın
herşeye karışın
Bizimkiler business mı ekonomi mi uçuyordurBoş yere Manchester’a uçak parası girecek şimdi kulübe.
Gittiğinden emin miyiz ki yangın yapacağız?Boş dönerlerse yangın var yalnız…
heh işte orada oy satma başlar fbdeki gibi100bin kişinin üye olduğu bir klüpte temsilci üyelik getirirsin, vekil üye gibi düşün. 50 kişinin imzasını alan vekil üye olabilir, genel türlü kurullarda konuşma hakkı kazanır.
En başından beri öyle hissediyorum Okan buruk takınca takıyor bence yoğun mesai bu iki işime harcanıyor medyaya salınan isimler hem kolpa taraftar başka yönde oyalansın baskı kalksın diye hemde manu ve oyuncu cephesine alternatifimiz bol istediğimiz oyuncuyu alırız imajı çiziyoruz ayriyetten tuhaf gelecek ama ben halen Erdem Timur’un bi şekilde destek verdiğini düşünüyorum ve hissediyorum herşeyin danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorumIkisi gelecek yani eminsin
Dedikleriniz 10 katı şuan zaten var ve her seçimde görüyoruz. İşin kötüsü oy kullanan sayısı az olduğu için daha etkili.heh işte orada oy satma başlar fbdeki gibi
Kolpa kolpadır , eridik kaç gündürOda başka bir kolpa kolpalar akmaya basladı
YETMEDİ mi
Kolpaya hasret kaldık yavKolpa kolpadır , eridik kaç gündür
Almasalar bile olur, yeterki kolpa olsun![]()
İki oyuncu da Türkiye’ye gelmez premier ligden isteyen vardır her türlüYa zaten iki tane transfer yapacaksın Manchester ne kadar istiyorsa ver Bissaka ve Tominay al gel.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
taraftar birbirine giriyor