Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ikisi gelecek yani eminsin
En başından beri öyle hissediyorum Okan buruk takınca takıyor bence yoğun mesai bu iki işime harcanıyor medyaya salınan isimler hem kolpa taraftar başka yönde oyalansın baskı kalksın diye hemde manu ve oyuncu cephesine alternatifimiz bol istediğimiz oyuncuyu alırız imajı çiziyoruz ayriyetten tuhaf gelecek ama ben halen Erdem Timur’un bi şekilde destek verdiğini düşünüyorum ve hissediyorum herşeyin danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum

Ingiliz ekibi ile Bissaka için görüşmeler son aşamada taraflar anlaşmaya yakın gözüksede Galatasaraylı yöneticiler transfer dinamik bir süreç bu transfer olabilir de olmayabilir şeklinde açıklama yaptı... Hadi haberciler şu tarz kolpalari paylaşın da zaman geçsin ne yapacağız koca hafta sonu ...

Baris + 15 milyon euro = bissaka gibi biseyle geri doner bunlar

heh işte orada oy satma başlar fbdeki gibi
Dedikleriniz 10 katı şuan zaten var ve her seçimde görüyoruz. İşin kötüsü oy kullanan sayısı az olduğu için daha etkili.
100bin kişin oy kullandığı bir yerde 5bin kişi oy satsa hiç fark etmez. Şimdi de 100 oy bile değerli

#dursunözbekistifa

destek arkadaşlar twitterda

Ya zaten iki tane transfer yapacaksın Manchester ne kadar istiyorsa ver Bissaka ve Tominay al gel.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt