Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedikleriniz 10 katı şuan zaten var ve her seçimde görüyoruz. İşin kötüsü oy kullanan sayısı az olduğu için daha etkili.
100bin kişin oy kullandığı bir yerde 5bin kişi oy satsa hiç fark etmez. Şimdi de 100 oy bile değerli
yahu hangi seçimde gördün?
M.Cengiz kütür kütür aldı başkanlığı Dö den
sonra Belmas fakirin teki ama o da çıktı aldı başkanlığı.
DÖ ilk seçim ET ile geldi ve karşısındaki pek öyle ahım şahım birisi değild.
İkincisi 2 yıl şampiyonluk hatrına geldi. Oy satma nerede burada?

Screenshot_91.webp

yahu hangi seçimde gördün?
M.Cengiz kütür kütür aldı başkanlığı Dö den
sonra Belmas fakirin teki ama o da çıktı aldı başkanlığı.
DÖ ilk seçim ET ile geldi ve karşısındaki pek öyle ahım şahım birisi değild.
İkincisi 2 yıl şampiyonluk hatrına geldi. Oy satma nerede burada?
Her seçimde çeşitli gruplar hizipleşmeler her yerde olur, bu da normal. Taraftar kulübü üye olunca nasıl oy satılacak. Aynı şekilde gruplaşmalar olup bir aday seçilecek işte

1 haftaya en az bir sağ bek gelmezse diğer hafta sonu yönetim haşlanır gidip bir salaklik yapmazlar ins o baskıyla kendilerini de bu duruma sokan kendileri neymiş ne zaman tam kadro olmuşuz açıklama da e zaten bundan şikayetçi insanlar iki oyuncu ile tam kadro olacaksın ilk defa.

Her seçimde çeşitli gruplar hizipleşmeler her yerde olur, bu da normal. Taraftar kulübü üye olunca nasıl oy satılacak. Aynı şekilde gruplaşmalar olup bir aday seçilecek işte
Ali bu adamların büyük kısmı birbirine lise bağı ile bir nevi arkadaş,eş dost bağı ile bağlı. senin dediğin olduğu zaman sokaktan geçen adam da oy kullanacak. GS lisesinde eğitim almış biri ile dağdaki çobanın oyu bir olacak.

Issa Kaboré sağ bek için de gitmiş olabilirler. City'de oynuyormuş o da sağ bek alternatiflerinden olabilir sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Wendel olmaz mi sanki tam bizlik gibi duruyor. Serdar kelleci analiz videosu cekmis

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali bu adamların büyük kısmı birbirine lise bağı ile bir nevi arkadaş,eş dost bağı ile bağlı. senin dediğin olduğu zaman sokaktan geçen adam da oy kullanacak. GS lisesinde eğitim almış biri ile dağdaki çobanın oyu bir olacak.
Güzel kardeşim sen ve buradaki arkadaşlar sabahtan akşama Galatasaray’ı düşünen adamlarsınız. Ve eminim ki sen ve tribündeki taraftar kulübü üye olursa bu kulüp her anlamda daha iyi yönetilecek daha iyi bir ekonomiye sahip olacak.

Gs lisesinde eğitim almadın diye hem kendini hem tribündeki taraftarı aşağılamayın. Evet dursundan da Cenk Ergün’den de diğer Liselilerden daha çok biliyor ve önemsiyor bu taraftar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt