Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendine iyi bakan stoper 30-31 yasinda yavaslamaz diyorum bende. Ayrica anlatmak istedigim her oyuncu biraz yavaslayinca kotu olmuyor, pozisyon bilgisi iyi oldugu surece bu eksigini kapatabilir. Gunumuz futbolunda fit stoperler rahatca 34-35 yasina kadar oynuyor demeye calistim. Zaten illa para kazanma dusuncesiyle transfer edilmedi Sanchez. Oyle olsa o kadar yuksek maasli bir stoper almazdik.
Sanchez’i mental olarak diğer isimlerden güçsüz görüyorum tbh. Bizde de 10 sene işler düzgün gitmiyor, illa bir sezon çöküyoruz. O dönemlerde sağlam kalabileceğini düşünmüyorum. Atletizm-Tecrübe konusundaki dönüşümü yapabilme olasılığını bu nedenle düşük görüyorum. Fayda sağlanabilecek noktaya kadar fayda sağlanıp satışının en iyi yöntem olur kanaatindeyim. Bu süreçte takım içinde liderlik anlamında öne çıkarsa tekrar değerlendirilebilir tabi ama şu an için düşüncem bu yönde

Sanchez’i mental olarak diğer isimlerden güçsüz görüyorum tbh. Bizde de 10 sene işler düzgün gitmiyor, illa bir sezon çöküyoruz. O dönemlerde sağlam kalabileceğini düşünmüyorum. Atletizm-Tecrübe konusundaki dönüşümü yapabilme olasılığını bu nedenle düşük görüyorum. Fayda sağlanabilecek noktaya kadar fayda sağlanıp satışının en iyi yöntem olur kanaatindeyim. Bu süreçte takım içinde liderlik anlamında öne çıkarsa tekrar değerlendirilebilir tabi ama şu an için düşüncem bu yönde
O zaman seninle cok zit dusunuyoruz bu konuda, hele mental olarak gucsuz oldugu konusuna katilmiyorum.

Domiguez'i hiç izlemedim ama iyi bir oyuncu hissiyatım var, izleyenler var mı?

Haluk Yürekli: "Emin Bayram hazırlanmış gidiyordu neredeyse. Galatasaray taraftarının tepkisi nedeniyle transfer durdu. Ama Emin hala gitmek istiyor, 'Ben kalmak istemiyorum, 4. stoper olursam oynayamam' diyor."

Haluk Yürekli: "Ayrılma talebi Emin Bayram'dan geldi. Emin Bayram hala gitmek istiyor. Günün sonunda rakam değişecek. Okan hoca geçen sene de gitmesini istemiyordu, bu sene de istemiyor. Emin Bayram, Westerlo'da devam etmek istiyor kariyerine."

kabul edelim ki malum sebepten dolayı davinsona güvenmiyoruz.

Emin'i daha sert bi lige kiralayalım oynamak istiyosa. Championsipten talipleri vardı geçtiğimiz senelerde

Hergun yeni tek bir bilgi olmadan cehennem kapısından içeri bakıyolar, dünyada ne varsa

Olum bu Zaha niye böyle yaw

Ekli dosyalar

• formation_04_07_2024 22_47_11.webp
    formation_04_07_2024 22_47_11.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 66
Aynisi Pepe icin de deniyordu, 33-34 yasindan sonra kosamaz dediler. Herif 41 yasinda hala cogu stoperden hizli. Belirli bir yastan sonra zaten pozisyon bilgisi oturmus oluyor, bu tarz akilli futbolcular fiziken bitmedigi surece yillarca ust seviyede oynamaya devam edebilir.

(diger mesaja ekleme yapayim dedim)

Bir ara hızını alamayıp kendine de atarlandin sandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt