Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birseyi anlamiyorum fener adam aliyor klubune su kadar teklif edildi gorusmeler suruyor deniyor sonra bir noktada anlasip aliyor bir tane oyuncu ile anlasildi haberi gormuyorum

bize gelince hep oyuncu ile anlasiyoruz ne ise yariyorsa onuda anlamadim

adamlar 15 istiyor biz 7.5 veriyoruz ama oyuncuyla anlasmisiz buyuk basari tebrikler

Emin'i de 2.5'a veririz kasa biraz daha dolmuş olur ohhhhh

2 yıldır şampiyon olan 30 milyona topçu satan takıma bak kasa hesabı yapıyor
Bize disardan kolay geliyorda klup yonetmek hakikaten zor is

oyuncu maaslari bonuslari personel odemeleri artan euro kuru faiz odemeleri gecmisten gelen borclar sunlar bunlar derken zor is

Bize disardan kolay geliyorda klup yonetmek hakikaten zor is

oyuncu maaslari bonuslari personel odemeleri artan euro kuru faiz odemeleri gecmisten gelen borclar sunlar bunlar derken zor is
Dışardan her iş kolay gelir.

Konu en başarılı kulübün en fakiri oynaması. Kasa kolaylığı, kasada para olacak diye hiç konuşma hakları yok son 2 sezondan sonra. GS için cebinden kuruş vermeyenler, yıllardır kulübe dışardan, içerden katkıda bulunan, sponsor olan, sponsor bulan adamı kaçırdılar. Bu saatten sonra bu tip haberleri muhabirler üzerinden salarlarsa bu sezonu çoktan hediye etmişiz demektir.

Maaş konusunda da fb'den daha düşüktür bizim ödemeler.

birseyi anlamiyorum fener adam aliyor klubune su kadar teklif edildi gorusmeler suruyor deniyor sonra bir noktada anlasip aliyor bir tane oyuncu ile anlasildi haberi gormuyorum

bize gelince hep oyuncu ile anlasiyoruz ne ise yariyorsa onuda anlamadim

adamlar 15 istiyor biz 7.5 veriyoruz ama oyuncuyla anlasmisiz buyuk basari tebrikler
Fenerin transfer görüşmeleri gizli, bizimki medyaya açık heralde

Mevcut kanatlardan sadece Wilfred Zaha, Barış Yılmaz ve Yusuf Akgün'ün takımda kalacağını düşünüyorum.

IMG_1211.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt