Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.925
- 12.858
- 2.538
Hicbir sey yapmadi, o yuzden gonderilmeli. Mevcut kanatlarin hepsinin gerisinde kaldi.niye yıne bisi mı yaptı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hicbir sey yapmadi, o yuzden gonderilmeli. Mevcut kanatlarin hepsinin gerisinde kaldi.niye yıne bisi mı yaptı
zahaya sans verelımHicbir sey yapmadi, o yuzden gonderilmeli. Mevcut kanatlarin hepsinin gerisinde kaldi.
Ürperdin mi sen kuççuk?Bu Galatasaray'dan korkulur arkadaş
Bize disardan kolay geliyorda klup yonetmek hakikaten zor isEmin'i de 2.5'a veririz kasa biraz daha dolmuş olur ohhhhh
2 yıldır şampiyon olan 30 milyona topçu satan takıma bak kasa hesabı yapıyor
Dışardan her iş kolay gelir.Bize disardan kolay geliyorda klup yonetmek hakikaten zor is
oyuncu maaslari bonuslari personel odemeleri artan euro kuru faiz odemeleri gecmisten gelen borclar sunlar bunlar derken zor is
Ürperdin mi sen kuççuk?
Fenerin transfer görüşmeleri gizli, bizimki medyaya açık heraldebirseyi anlamiyorum fener adam aliyor klubune su kadar teklif edildi gorusmeler suruyor deniyor sonra bir noktada anlasip aliyor bir tane oyuncu ile anlasildi haberi gormuyorum
bize gelince hep oyuncu ile anlasiyoruz ne ise yariyorsa onuda anlamadim
adamlar 15 istiyor biz 7.5 veriyoruz ama oyuncuyla anlasmisiz buyuk basari tebrikler
Merih boşa çıkıyomuş düşünülür müDavinson 18 civarında yolcu olacak bence. Teknik ekibimiz alternatif üzerinde çalışma yapmıştır, yapıyordur.
Bir ipte iki cambaz oynamaz kavga Edip ayrılırlar görürsünüz buraya tarihi notumuzu düşelim
Barışa astronomik teklif gelebilir.Mevcut kanatlardan sadece Wilfred Zaha, Barış Yılmaz ve Yusuf Akgün'ün takımda kalacağını düşünüyorum.
Zaniolo kiralanmis Atalanta’ya??
evetZaniolo kiralanmis Atalanta’ya??
Yusuf Akgün kim renktaş? Yunus Akgün ile Yusuf demiri mi çiftleştirdin?Mevcut kanatlardan sadece Wilfred Zaha, Barış Yılmaz ve Yusuf Akgün'ün takımda kalacağını düşünüyorum.