Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün pazarlık sürüyor denir
yarın kontenjan denir
öbür gün biri devreye girdi denir
sonra X şeyden nakitte sıkıntı var denir

kiralık verdiğin gün-para geldiği gün yapıştır bitir şu trasnferi işte ya ana ihtiyacın...

cicaldau , dübua, ross saymaz isek

12 yabancımız var ( sergio dahil )

2 yabancı transferi ( os + sb ) için 2 yabancı göndermek gerek

Haydi Sergio'yu gönderdik diyelim
Göndereceğiniz diğer yabancı kim olur
Tete
iyi teklife Ziyech
uzak ihtimal ama duruma ve teklifine göre Zaha

gideceği belli olanlar haricinde bu 3 isim dışındakilerden çıkmazsın.

astronomik teklif haricinde davinsonu yollamam
hakettiği teklif haricinde Nelssonu yollamam

ama Boey'de 17ye salayım mantığındaki yönetimden beklerim.

Morutan'ı hariç tuttun mu bilmiyorum o 12 de.

Sizin ben haberciliğinize sokayım

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

GS menfaati içinbiraz daha bekleyelim = bugünkü kongrede florya'nın yetkisi gelsin , basıp parayı alacağız olarak anlaşılması kolay bir cümle.

Doue'de ne kadar menfaat durumu çıkabilir aşağı yukarı istedikleri belli gibi yazılan çizilende - "arkadaşlar 7 değil 13 istiyorlar" diye sallayacak halin yok.

daha trasnfer dilinden konuşsa bari.

2 dkda bitiririz ama bitirmek istemiyoruz.

GS menfaati içinbiraz daha bekleyelim = bugünkü kongrede florya'nın yetkisi gelsin , basıp parayı alacağız olarak anlaşılması kolay bir cümle.

Doue'de ne kadar menfaat durumu çıkabilir aşağı yukarı istedikleri belli gibi yazılan çizilende - "arkadaşlar 7 değil 13 istiyorlar" diye sallayacak halin yok.

daha trasnfer dilinden konuşsa bari.
Bugun kongrede yetkiyi alırsa eğer korkarım ki hiç menfaatimiz kalmayacak ortada.

Bugun kongrede yetkiyi alırsa eğer korkarım ki hiç menfaatimiz kalmayacak ortada.

ya dünya başımıza yıkılır moduda yanlış

art niyetli gizli gündem bile olsa -ki bunun kanıtı yok- bunu herkesin gözü önünde açık açık yapamaz. GS camiası o kadar aptal değil. Ama gidişatı arapsaçına çevirebilir.

benim derdim GS atıyrum 8 seviyede fayda sağlayabilecekken kendi assetleri dahilinde niye 5 -6 ya razı olsun. benim yaklaşımım bu.

göreceğiz. günün sonunda biz taraftarız - bize sunulan izlediğimiz şeyin dışında olayımız yok pek.

bütün bunlara rağmende iyiki fener gibi yol geçen hanı tarzında parayı veren üye olmuyor - tivitter gibi yönetilirdik. mahfolurduk şaka maka.

Galatasaray yönetimi transferleri 2 dakika içinde bitirebilir.
Ama Galatasaray menfaatleri için şöyle Eylül’ün 13’ü falan bir gelsin, ligin 3. hafta maçları oynansın, şampiyonlar ligi play off’ta elenip elenmeyeceğimiz belli olsun. Sonra belki transfere gerek bile kalmaz.

Bu doue uçup kaçan biri değil açıkçası tam kıvamında teklif vermişiz.
7-7.5 toplam bantta biter o transfer - öyle duruyor .

bence harikulade hamle olacak bittiğinde (burdan dönerse yangın çöker yönetime)

bissaka 14-15 + 4 maaş falan hayali bütçesel rakamlar
endişem assignon'a dümeni kırmaları olurdu 9-10 M verip ULTRA OFANSİF beke çok ihtiyacımız yok (3 lü oynasak belki)

doue doğru isim

Gelecek yıldız ortasaha yetki kongresini bekliyormuş
para mı yok yoksa yetki alımına göre mi harcama işine girerler emin olamıyorum.

yani istedikleri yetki gelmezse parayı cepte tutup vasat trasnfere mi gidecekler mesela. "sergio" yeterli mi dedirtecekler OKan Hoca'ya göreceğiz.

Tete
iyi teklife Ziyech
uzak ihtimal ama duruma ve teklifine göre Zaha

gideceği belli olanlar haricinde bu 3 isim dışındakilerden çıkmazsın.

astronomik teklif haricinde davinsonu yollamam
hakettiği teklif haricinde Nelssonu yollamam

ama Boey'de 17ye salayım mantığındaki yönetimden beklerim.

Morutan'ı hariç tuttun mu bilmiyorum o 12 de.
Morutan yok
Zaten Ankaragucu ne satmadık mi onu

Morutan yok
Zaten Ankaragucu ne satmadık mi onu
nope....bizde hala. bide aşil tendonu koptu adamın.

gerci trasnfermarktta a.gcünde kontratlı görünüyorda. A.gücü bize 3M eu ödedi mi mesela ....

"a.gücü oynatınca aldı sandık" demişlerdi eski açık yayınlarında falan.

Orta saha için kolpadan bile haber yok.

1 haftadır doue aşağı doue yukarı taraftar oyalıyorlar kiralık kalemleri üstünden. Ağustos ayında andre gomes, de roon falan getirirler vaziyet onu gösteriyor

Doue gelse sanki süper oyuncu gibi lanse etmeye, beklemeye gerek mi var anlamıyorum kapalı kutu adam çift hane vereceksen zaten alma git AWB al geç bu yavaşlık beni bitiyor. Doue Roma'ya gider bizim yonetimi düşününce gelirse de iş yapacak mı soru işareti zaten. Asıl orta sahasizliktan CL'den elenirsek Dursun cebinden verecek heralde katılım payını, şu an yaptıkları kufurluk hareket. Daha Torreira yedeği yok adam biyonik sanki yıllardır sakatlanmiyor diye neye güveniyoruz anlamıyorum, 10 numara desek geçen yıl Mertens'i kesip yerine Kerem'i koyduk bu yıl daha da yaşlanmış Mertens'e güveniyoruz heralde. Altı üstü 3-4 transfere ihtiyaç var hala kanat manat kovaliyorlar, imkan olsa sopalik yani bunlar. Daha isim çıkacak da, öncelik olmayacak da, daha iyisi için bekletilecek de bla bla bizim bu orta sahayı almamız en iyimser senaryoda ay sonu yani sonra gelince ertesi gün maça çıkıp, bizi kurtarmazsa da çöp ilan ederiz gelen adamı da getirebilirlerse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt