Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sercan Hamzaoğlu:

“Youssef En-Nesyri için Fenerbahçe hem oyuncu, hem kulübüyle anlaştı.

Oyuncu kararını verdi kulüp Fenerbahçe ile fiyatta anlaştı menajeri bir takım zorluklar çıkarıyor bir iki günden beri. Ciddi anlamda sıkıntı çıkarıyormuş

Oyuncu Mourinho ile görüştü. "Arabistan'a gitmeyi değil Avrupa'da kalıp sizinle çalışmak isterim" dedi”

Sercan Hamzaoğlu:

Oyuncu kararını verdi kulüp Fenerbahçe ile fiyatta anlaştı menajeri bir takım zorluklar çıkarıyor bir iki günden beri. Ciddi anlamda sıkıntı çıkarıyormuş

Oyuncu Mourinho ile görüştü. "Arabistan'a gitmeyi değil Avrupa'da kalıp sizinle çalışmak isterim" dedi”
Bu dediyse yatar o transfer.

Ortsahada dominguez falan kesmez artik
Sabitzer ➡️ Al ittihad unutmuşum 🤓🤓 acele etmek lazım Sergen 1 ay kaldı ligler başlıyor, sadece ndombele gibi çöplerin ıskartaya çıkacağı zamana geliyoruz
Liglerin başlamasına az süre kala kimse bize kullanacağı yedeği bile vermez

Rieder ve Baturina kısa süreler aldı turnuvada ama iyi oynadılar he. Doğru isimlere gitmiştik belki de neden olmadı acava

Sercan Hamzaoğlu:

Avrupa ve fener ve dahi kadikoy.

Rieder ve Baturina kısa süreler aldı turnuvada ama iyi oynadılar he. Doğru isimlere gitmiştik belki de neden olmadı acava
Ben bu Rieder'in bi numarasini gormedim. Turnuvada dogru durust 8 bile gormedim. Avrupa'nin en zayif pozisyonlarindan biri olsa gerek. Yani ister istemez bir onceki jenerasyondan Gerard ile Lampard gibi bi sey ariyorsun hatta Selcuk. Ama yok maaleaef. Butu. Avrupa 8.5 gibi oynayan topcularla dolu.

Arif abiye katılıyorum riederin ne olduğu belli değil 8se o bölge icjn bariz yetersiz 10sa hücumda bir esprisi olması lazım.. Zakarianin falan yedek kaldığı takımda 11 başladığına göre mutlaka bir ışık görmüşlerdir ama ben de beğenmedim turnuva genelinde ..

Ben bu Rieder'in bi numarasini gormedim. Turnuvada dogru durust 8 bile gormedim. Avrupa'nin en zayif pozisyonlarindan biri olsa gerek. Yani ister istemez bir onceki jenerasyondan Gerard ile Lampard gibi bi sey ariyorsun hatta Selcuk. Ama yok maaleaef. Butu. Avrupa 8.5 gibi oynayan topcularla dolu.
Herhalde bunun nedeni bir takimin macin tamamini diger takimin sahasinda gecirmesinden dolayi ileri geri kosmak zorunda kalmayisidir.

her topcuya sulanan dünya para veren chelsea barışa kancayı takar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt