- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Ortsahada dominguez falan kesmez artikÖnümüzdeki hafta başından itibaren müthiş hareketlilik olur
MctominayAl Ahli
RabiotAl Nasr
DominguezAl Doha
Şeklinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortsahada dominguez falan kesmez artikÖnümüzdeki hafta başından itibaren müthiş hareketlilik olur
MctominayAl Ahli
RabiotAl Nasr
DominguezAl Doha
Şeklinde
Eksi ozsermayeden bahsediyor duzeltmek icin bb den cikip sermaye arttirimi yapmak lazim buyuk beladir bu eksi ozsermaye hakli fakat diger kluplerde eksi ozsermaye bu uefa bir tek bizemi kaldiriyor anlamadimvideonun devam nerde.
yapamazsak dediği şey nedir bbden çıkmak falan mı
Bu dediyse yatar o transfer.Sercan Hamzaoğlu:
“Youssef En-Nesyri için Fenerbahçe hem oyuncu, hem kulübüyle anlaştı.
Oyuncu kararını verdi kulüp Fenerbahçe ile fiyatta anlaştı menajeri bir takım zorluklar çıkarıyor bir iki günden beri. Ciddi anlamda sıkıntı çıkarıyormuş
Oyuncu Mourinho ile görüştü. "Arabistan'a gitmeyi değil Avrupa'da kalıp sizinle çalışmak isterim" dedi”
SabitzerOrtsahada dominguez falan kesmez artik
YBAokan burugu milli takıma almak isteyecekler
Net bir ortasahaCoufal falan istiyordum da yok abi takımda yeterince tecrübeli topçu var. Genco alalım
Kaç para ulan bir genç parejoNet bir ortasaha
Gerisi potansiyelli genç olur Doue gibi
Coufal'ı neden istemiş olabilirsin diye düşünüyorum, bulamadımCoufal falan istiyordum da yok abi takımda yeterince tecrübeli topçu var. Genco alalım
Sercan Hamzaoğlu:
“Youssef En-Nesyri için Fenerbahçe hem oyuncu, hem kulübüyle anlaştı.
Oyuncu kararını verdi kulüp Fenerbahçe ile fiyatta anlaştı menajeri bir takım zorluklar çıkarıyor bir iki günden beri. Ciddi anlamda sıkıntı çıkarıyormuş
Oyuncu Mourinho ile görüştü. "Arabistan'a gitmeyi değil Avrupa'da kalıp sizinle çalışmak isterim" dedi”
Ben bu Rieder'in bi numarasini gormedim. Turnuvada dogru durust 8 bile gormedim. Avrupa'nin en zayif pozisyonlarindan biri olsa gerek. Yani ister istemez bir onceki jenerasyondan Gerard ile Lampard gibi bi sey ariyorsun hatta Selcuk. Ama yok maaleaef. Butu. Avrupa 8.5 gibi oynayan topcularla dolu.Rieder ve Baturina kısa süreler aldı turnuvada ama iyi oynadılar he. Doğru isimlere gitmiştik belki de neden olmadı acava
Kaç para ulan bir genç parejo
Rieder ve Baturina kısa süreler aldı turnuvada ama iyi oynadılar he. Doğru isimlere gitmiştik belki de neden olmadı acava
Herhalde bunun nedeni bir takimin macin tamamini diger takimin sahasinda gecirmesinden dolayi ileri geri kosmak zorunda kalmayisidir.Ben bu Rieder'in bi numarasini gormedim. Turnuvada dogru durust 8 bile gormedim. Avrupa'nin en zayif pozisyonlarindan biri olsa gerek. Yani ister istemez bir onceki jenerasyondan Gerard ile Lampard gibi bi sey ariyorsun hatta Selcuk. Ama yok maaleaef. Butu. Avrupa 8.5 gibi oynayan topcularla dolu.
Güzel olurher topcuya sulanan dünya para veren chelsea barışa kancayı takar