- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Ben onu salınca bana bulasiyorkeramettin admin hep senden söz ederdi eskiden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben onu salınca bana bulasiyorkeramettin admin hep senden söz ederdi eskiden
Uyku düzenim 0 maalesef uyku sorunu diyebiliriz en basitindenSenin sorunun nedir
Scarpajoao pedrodan daha cok ovdugu baska bir brezilyalı vardı asıl o kimdi
edit: hatırladım. scarpa.
Mabel tahtı hak ediyor serg kabul etSu an tek derdim mabel matizi tahtından etmek baby
Çok uğraştım ama anlatamadım, zamanla anlaşılacaktır;Ben bu Rieder'in bi numarasini gormedim. Turnuvada dogru durust 8 bile gormedim. Avrupa'nin en zayif pozisyonlarindan biri olsa gerek. Yani ister istemez bir onceki jenerasyondan Gerard ile Lampard gibi bi sey ariyorsun hatta Selcuk. Ama yok maaleaef. Butu. Avrupa 8.5 gibi oynayan topcularla dolu.
Bos taht ben gelene kadarMabel tahtı hak ediyor serg kabul et
Sokan hocam ve mabele biat etmen gerekBos taht ben gelene kadar
Evet, Xhaka mucsdele acisindan en goze carpan isimdi. Bence ne 6 ne 8. Modern oyun anlayisinda bucuklu pozisyonlara alismamiz gerek herhalde. Cok ta iyi bir şutör. Bugun kendisine firsat vermedi takim arkadaslari.xhaka 6 mı dersin 8 mi ama bence en iyi orta saha o idi
ispanyol ruiz de 8 konusunda 2 numara olabilir
Modern futbolun abvÇok uğraştım ama anlatamadım, zamanla anlaşılacaktır;
Modern futbolda 6 ve 8 numara ayrımı kalmadı gibi bir şey. Ne öyle eskisi gibi stoperlere yapışık oynayan dümdüz 6 numaralar kaldı, ne de burada çoğunluğun can attığı, işin savunma yönünde 'part time' takılıp ileri-geri kafasına göre tempo yapan 8 numaralar. Hele bizim gibi merkezi iki kişiyle tutan takımlarda öyle bir şey asla mümkün değil. Merkezdeki iki oyuncu hem 6, hem de 8 rollerine uygun adamlar olmalı ve maç içinde pozisyonun gelişimine göre rol paylaşımı yapmak zorundalar. O yüzden bir süredir 6 veya 8 değil de 6-8 tabirini kullanıyorum merkez oyuncuları için. Torreira bu tanıma gayet uygun bir oyuncu, onunla rol paylaşımı yapacak birini bulmak o kadar da zor değil. 8.5-10 numara olayı farklı tabii; Baumgartner gibi adamın olsun da ister 8.5 oynat, ister 10...
1.penaltıcını stoper yapar ona attırırsan yazık falan olmaz reis.Bugün hem İsviçre'ye yazık oldu hem bize yazık oldu ne kadar keyifsiz bir gün transferin bile keyfi yok.
Zorlama istersen,siz bana biat edeceksiniz çok yakında muzikteSokan hocam ve mabele biat etmen gerek
Ondan önce bomboş pozisyonda gol kaçırdılar bizim son 10 dakika gibi oldu bugün iyi oynayan 2 takımda elendi.1.penaltıcını stoper yapar ona attırırsan yazık falan olmaz reis.
Acıkcası isvicrenin elenmesini üzüldüm diyemem :d bizde zeki nin bos kaleye atamaması kötü oldu maalesef, sonrada kerem aslında cekip vurmak yerine tekte şut atsaydı keşke.Ondan önce bomboş pozisyonda gol kaçırdılar bizim son 10 dakika gibi oldu bugün iyi oynayan 2 takımda elendi.
Güney Amerika pazarında muhtemelen menajer şirketleri ve karteller arasında anlaşma var. porto, Benfica ve real Madrid gibi belli başlı takımlar at sürüyor oralarda.Kolombiya takımında enteresan topçular var. Çok tempolu ve atlet bir takım. En etkisiz olanıyla geçti adımız sadece. Jhon Arias...
Şu arkadaş iyi topçu.
![]()
Richard Ríos - Oyuncu profili 25/26
Richard Ríos, 25, Kolombiya ➤ SL Benfica, 2025'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 2 Haz 2000, Vegachí, Kolombiyawww.transfermarkt.com.tr
Bekliyoruz babyZorlama istersen,siz bana biat edeceksiniz çok yakında muzikte