Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de diyorum ki tam aksine Avrupa’da başarılı olabilecek oyuncuları satalım ki burası takımlar için bir cazibe merkezi haline gelsin. Lizbon vs gibi.

Kerem
Davinson
Nelsson
Barış Alper

bu yaz maksimum tutarla satarım. Hepsi dünya klasmanındaki oyunculara karşı boy gösterdiler. Takım da çok iyiyken. Nelsson sakatlanmasaydı iyiydi.

hepsi bir anda satılırsa takımın ahengi bozulur sonra yerine koyduğun adam da çöp görünüyor

nelsson giderse sanchez barış giderse kerem kalmalı ki takım değişimi sağlıklı yapsın

Evet bu coğrafyaya göre fazla duygusal davrandığını göreve devam etmeliydi minvalde yazmıştım aslında.
Bakın böyle iddialarda bulunuyorsunuz gidip rapora bakıyorum niye ceza verdiler diye, üstüne benim de ceza veresim geliyor.

Balkon çocuğu gibi ağlıyor, ağlağın teki demişsin, bu mu eleştiri? Saygısızlık bu.

Bakın böyle iddialarda bulunuyorsunuz gidip rapora bakıyorum niye ceza verdiler diye, üstüne benim de ceza veresim geliyor.

Balkon çocuğu gibi ağlıyor, ağlağın teki demişsin, bu mu eleştiri? Saygısızlık bu.
Bana saygısız diyorsunuz şuan.ben sizi forumdan atamıyorum.Burada görüş belirtiyoruz yanlış görebilirsiniz silersiniz ama görüş belirttim diye forumdan atmak beni suçladığınız şeyin aynısını yapmak oluyor bence.

Bana saygısız diyorsunuz şuan.ben sizi forumdan atamıyorum.Burada görüş belirtiyoruz yanlış görebilirsiniz silersiniz ama görüş belirttim diye forumdan atmak beni suçladığınız şeyin aynısını yapmak oluyor bence.
Saygısızsın evet, yaptığın saygısızlık o mesajda.

Forumdan atan ben değilim, atan da doğrusunu yapmış. Faşist falan demişsin hayatımda gördüğüm en naif insanlardan biri cezayı veren.

Bu forumda o yazdığın mesaj ceza sebebi, sana ya da başkasına farketmez, neyse.

Size saygısız demiyor aslında, yaptığınız davranışa saygısız diyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saygısızsın evet, yaptığın saygısızlık o mesajda.

Forumdan atan ben değilim, atan da doğrusunu yapmış. Faşist falan demişsin hayatımda gördüğüm en naif insanlardan biri cezayı veren.

Bu forumda o yazdığın mesaj ceza sebebi, sana ya da başkasına farketmez, neyse.
Kimseye saygısızlık yapmak istemem.Kusura bakmayınız özür dilerim.Sakin olunuz.

Kimseye saygısızlık yapmak istemem.Kusura bakmayınız özür dilerim.Sakin olunuz.
Özür dilenecek bir durum yok, olay büyüttüğün seviyede değil, anlatmaya çalıştığım bu. 1.5 gün ceza almışsın, cezayı veren kişiye üstüne faşist demişsin, uzaktan yakından alakası yok.

Erden’i eleştirdim demişsin, ağlağın teki, balkon çocuğu gibi ağlıyor demek eleştiri değil, belki uyarı verebilirlerdi ama uyarı alıp onlar biriktiğinde 1.5 gün yerine 1 hafta ceza alırsın en az, bunun yerine kısa bir ceza vermişler.

hepsi bir anda satılırsa takımın ahengi bozulur sonra yerine koyduğun adam da çöp görünüyor

nelsson giderse sanchez barış giderse kerem kalmalı ki takım değişimi sağlıklı yapsın
Takımın ahengi zaten geçen sene bozuldu gene merkez iskeletin bozulmuyor ki kimse Muslera- Apo - Torreira - Mertens - İcardi satmıyor

Takımın ahengi zaten geçen sene bozuldu gene merkez iskeletin bozulmuyor ki kimse Muslera- Apo - Torreira - Mertens - İcardi satmıyor
Bende ederi bulan topcunun satılması taraftarıyım ama şu anasını aglattigimin sağ beki ve orta sahası geldikten sonra tabi kaliteli olmak kaydıyla bu 2 mevki şampiyonlar liginde bu takımda barış kerem.davidson hatta Nelson u tam Bir kadroda görüp sl den sonra satılması taraftarıyım

Evet bu coğrafyaya göre fazla duygusal davrandığını göreve devam etmeliydi minvalde yazmıştım aslında.
Direkt mesajınızı böyle yazsa idiniz kimse size ceza vermez idi. Eleştiri farklı, sizin yazdığınız farklı idi. Adminimiz durumu açıklamış.

Erden Bey'in konusuna bakınız, eleştiri içerikli mesajlar durmakta, uyarı-ceza bir kenara kurallara uygun mesajlara müdahalemiz söz konusu değil.
Rapora söz konusu olan mesajınız, Galatasaray yöneticisine hakaret olarak değerlendirilmiş olup, işlem ona göre uygulanmıştır.

Forumun sağlığı için kurallarımız mevcut, bu kuralları üye olarak kabul etmiş sayılıyorsunuz. Mesajlarınız kurallara göre gerekli durumlarda düzenlenebilir ve cezai işlem uygulanabilir. Saygılarımızla, iyi forumlar.

El Nesri ve menajeri total 8 m euro istiyormuş.

Nasıl bir enayi bulduklarını farketmişler.
Bonservisi için 20 diyorlardı, bonservisi 15 bandına düşürüp öyle mi olacak acaba. Yine de çok değil mi, kaldı ki Dzeko var ellerinde hala :unsure: Gerçekten o kadar ısrar edilecek bir oyuncu mu, oyuncuyu o kadar tanımıyorum ama rakamlar şaşırtıcı.

Bonservisi için 20 diyorlardı, bonservisi 15 bandına düşürüp öyle mi olacak acaba. Yine de çok değil mi, kaldı ki Dzeko var ellerinde hala :unsure: Gerçekten o kadar ısrar edilecek bir oyuncu mu, oyuncuyu o kadar tanımıyorum ama rakamlar şaşırtıcı.
Bonserviste 16 garanti-4 bonusa anlaşmışlar. 6 maaş*3 verseler tam girecek transfer modeli

Bonserviste 16 garanti-4 bonusa anlaşmışlar. 6 maaş*3 verseler tam girecek transfer modeli
Yani Sevilla maçlarına denk geldiğim de oldu, aklımda kalan bir oyuncu olmamış, tanımıyorum bu sebeple. O yüzden şaşkınım ismi çıktığından beri. Fb için belki faydalı olur ama bizim forvet rotasyonu için harcadığımızı bonservisi düşününce rakam korkunç...

Bek rotasyonumuz çok zayıf.
Sağ bekimiz yok. Sol bekte sadece Köhn var.
Aslında rotasyonda 4 oyuncu olması gereken mevkide elimizde sadece 1 oyuncu var.
Baktığımızda rakipte sağ bekte Osayi-Mert, sol bekte Ferdi-Osterwolde var.
Sadece sağ bek alıp bu mevkileri alternatifsiz bırakmamak lazım ama işimiz zor bu konuda.
Dubois kontenjana takılıyor.
Hadi sağ bekte Kaan var diyelim ki bence Kaan’ın idareten oynadığı bir mevki en az bir sol bek daha almamız gerekiyor.
Ya da hem sağ bek hem sol bek oynayacak bir yerli gerekiyor ama o kalitede bir yerli yok.
Nasıl bir çözüm bulunabilir Okan hoca bir şeyler düşünüyordur mutlaka.
Tete oliviera kesin gitmeli de zaha ve ziyech den birinden de çıkmamız gerek gibi .
Dubua kesinlikle kalmalı sonra sağ ve sol bek yedeği arıyoruz yada sakatlık ceza olunca baris Alper Kaan Ayhan oynuyor Buda oyunumuzu etkiliyor .
Dubua burada tu ka ka yapılıyor ama bjk ts basaksehir hepsinde ilk 11 oynar .
Alanya bir sene oynayan oyuncuya 6 milyon euro istiyor biz elimizdeki lyon kaptanı Fransa milli takımında oynamış oyuncuyu hemen yollamaya çalışıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt