Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mehmet Mehmetoglu bizim istediğimizin kardeşi o
@Mehmet Mehmetoglu o 10 numara olan Desire
@Mehmet Mehmetoglu diger doue o
Desire o
Bizimki
Guela Doue
Bu kanat olan kardeşi üstat
Diğer doue yaw on numara olab
Diger doue sanirim bu memedim
Taktik önemli doğru söylüyorsun admirimLigde şampiyon olmak her şeyden önemliyse 30 yılın yarısında şampiyon olan biz niye diğerlerini yıkıp geçemedik. Şampiyon olmakla bir bok olmuyor.
Avrupa’da dahi kapışabilen, sürdürülebilir bir takım olabilirsen odur önemli olan. Bugün her şeyin transferle çözüleceğinin sanıldığı gibi, hiç bir şey çözülmeyecek, transferle başarılı olunmaz.
Sormamiz gereken biz Baris'i kaca satariz degil, Baris gibi birini biz kaca alabiliriz? Cevabi dusununce satmaktan vazgeciyorsun zaten.
Kocaelispordan Gokdenizi cekerim personal hocayi da basina dikerim , potansiyel var herifte ama disiplin yok.Sormamiz gereken biz Baris'i kaca satariz degil, Baris gibi birini biz kaca alabiliriz? Cevabi dusununce satmaktan vazgeciyorsun zaten.
Geyik dönsün diye kasten mi yapıyorsun nedir?Kocaelispordan Gokdenizi cekerim personal hocayi da basina dikerim , potansiyel var herifte ama disiplin yok.
onu başkanı desteklemeden önce düşünecektin tirrekBu besiktas fener nasıl alıyor. O transferler yapilacak
Gayet ciddiyim Aslan MustafamGeyik dönsün diye kasten mi yapıyorsun nedir?
takıldığın yer yok değil mi? Tekrar açıklayabilirizTamam arkadaslar anladim artik
Yok knk anladım sağoltakıldığın yer yok değil mi? Tekrar açıklayabiliriz
5-6 milyona alınırsa güzel rotasyon olur ama salmaz DortmundSalih özcanı baya beğendim ben
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Harcayinca bukadar para verilir mi diye agliyon napalim. Harcayacak zatenonu başkanı desteklemeden önce düşünecektin tirrek
Baris potansiyelinde demedim, Baris'in mevcut halinde birini kaca alabiliriz diyorum. Baris profilinde kimler var bi dusun hocam. Bir tanesi Real'e gitti mesela.Kocaelispordan Gokdenizi cekerim personal hocayi da basina dikerim , potansiyel var herifte ama disiplin yok.
Oğuz aydın daha uygun gibi barış fiziğine , Gökdeniz sürat teknik olarak iyi, fizik antreman çalışırsa törpüleme olur, güçlü olan yönü hizlanma daha ağırlık verilmeli Gökdeniz için.Kocaelispordan Gokdenizi cekerim personal hocayi da basina dikerim , potansiyel var herifte ama disiplin yok.