Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu ben değilim. şu anda ağlayan sensin. İstediği yetkiyi de aldı. Ben izleyeceğim artık ne yapıyor diye
images (50).webp

doue’nin geçmiş maçlarına biraz bakayım dedim dün milli maç öncesi, brest ve psg maçlarına baktım, bilemedim..

büyük takımın oyuncusu olabilecek zihinsel özelliklere sahip değil gibi. salak salak işleri vardı, onu da futbolla, ciddi seviyelerde ilk defa tanışmasına bağlıyorum bu sezon. bence daha iyisini almalıyız, kötü gününe de denk gelmiş olabilirim tabi. şaşırdım bu herif nasıl ligue 1’de oynayabiliyor diye, istatistikleri çok iyi gözüküyor ama.

Aramızda Oğuzun bizde 11 oyuncusu olamayacağını, hatta kötü oyuncu olduğunu iddia edenler var.
Oguz aydini sadece acik alanda izledik alanyada kapali savunma dar alanda oynama becerisini hic goremedik

Buyuk kumar ben o kumara 2 3 milyonla girerim uzerine bir kurus vermem

Oyuncuyu cok detayli incelemek lazim alanyanin geride oldugu gol icin saldirdigi maclarda neler yapmis o kisma odaklanmak gerek ama attigi gollerin cogu acik alanda

Pandemide mağaraya saklandın da yeni mi çıktın? Gökdeniz-Kocaelispor bağı o zaman kopmuş da hani...
yav kocaelisporlu gokdeniz iste , oranin altyapisinda yetistigi icin Bodrumspor aklima gelmedi Kocaelispordan Gokdeniz deyince herkes bilir diye dedim. bu kadar mukemmelikciye ne gerek var Kocaelispordan Gokdeniz deyince hangi Gokdeniz oldugunu anlamissindir herhalde

doue’nin geçmiş maçlarına biraz bakayım dedim dün milli maç öncesi, brest ve psg maçlarına baktım, bilemedim..

büyük takımın oyuncusu olabilecek zihinsel özelliklere sahip değil gibi. salak salak işleri vardı, onu da futbolla, ciddi seviyelerde ilk defa tanışmasına bağlıyorum bu sezon. bence daha iyisini almalıyız, kötü gününe de denk gelmiş olabilirim tabi. şaşırdım bu herif nasıl ligue 1’de oynayabiliyor diye, istatistikleri çok iyi gözüküyor ama.

Brest maçı sanırım en kötü rating aldığı maçtı.

Brest maçı sanırım en kötü rating aldığı maçtı.

bilmiyorum rdas hiç bakmadım ona rastgele tıkladım footballia sitesi üzerinden izledim
korkunç
muhtemelen ben kötü maçına denk geldim ama beyni yoktu izlediğim oyuncunun, sanki sokaktan random birini çağırmışlar gibi rastgele takılmış. jelert falan kovalasak keşke daha sağlıklı olurdu

Oguz aydini sadece acik alanda izledik alanyada kapali savunma dar alanda oynama becerisini hic goremedik

Buyuk kumar ben o kumara 2 3 milyonla girerim uzerine bir kurus vermem
Şu ezbere yorum da baymadi mi artik ya anadoludan yapilan her transferde ayni sey

Barisla kerem de gelirken cilingirdi sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt