Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.148
- 101.365
- 5.238
konu ben değilim. şu anda ağlayan sensin. İstediği yetkiyi de aldı. Ben izleyeceğim artık ne yapıyor diyeHarcayinca bukadar para verilir mi diye agliyon napalim. Harcayacak zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konu ben değilim. şu anda ağlayan sensin. İstediği yetkiyi de aldı. Ben izleyeceğim artık ne yapıyor diyeHarcayinca bukadar para verilir mi diye agliyon napalim. Harcayacak zaten
Barış ayarında adamı 45-50 den aşağı salmazlar hocam hele plde ise 60-70 çekerlerBaris potansiyelinde demedim, Baris'in mevcut halinde birini kaca alabiliriz diyorum. Baris profilinde kimler var bi dusun hocam. Bir tanesi Real'e gitti mesela.
Pandemide mağaraya saklandın da yeni mi çıktın? Gökdeniz-Kocaelispor bağı o zaman kopmuş da hani...Gayet ciddiyim Aslan Mustafam
Yav senle dalga geciyor herif. Yetkini kullanYok knk anladım sağol
kankam ile aramıza fesat mı sokmaya çalışyorsun? @Mehmet MehmetogluYav senle dalga geciyor herif. Yetkini kullan
konu ben değilim. şu anda ağlayan sensin. İstediği yetkiyi de aldı. Ben izleyeceğim artık ne yapıyor diye
onu biraz zor aliriz kralBaris potansiyelinde demedim, Baris'in mevcut halinde birini kaca alabiliriz diyorum. Baris profilinde kimler var bi dusun hocam. Bir tanesi Real'e gitti mesela.
onu biraz zor aliriz kral
Oguz aydini sadece acik alanda izledik alanyada kapali savunma dar alanda oynama becerisini hic goremedikAramızda Oğuzun bizde 11 oyuncusu olamayacağını, hatta kötü oyuncu olduğunu iddia edenler var.
yav kocaelisporlu gokdeniz iste , oranin altyapisinda yetistigi icin Bodrumspor aklima gelmedi Kocaelispordan Gokdeniz deyince herkes bilir diye dedim. bu kadar mukemmelikciye ne gerek var Kocaelispordan Gokdeniz deyince hangi Gokdeniz oldugunu anlamissindir herhaldePandemide mağaraya saklandın da yeni mi çıktın? Gökdeniz-Kocaelispor bağı o zaman kopmuş da hani...
doue’nin geçmiş maçlarına biraz bakayım dedim dün milli maç öncesi, brest ve psg maçlarına baktım, bilemedim..
büyük takımın oyuncusu olabilecek zihinsel özelliklere sahip değil gibi. salak salak işleri vardı, onu da futbolla, ciddi seviyelerde ilk defa tanışmasına bağlıyorum bu sezon. bence daha iyisini almalıyız, kötü gününe de denk gelmiş olabilirim tabi. şaşırdım bu herif nasıl ligue 1’de oynayabiliyor diye, istatistikleri çok iyi gözüküyor ama.
isi gucu fitne fesatkankam ile aramıza fesat mı sokmaya çalışyorsun? @Mehmet Mehmetoglu
fitneden raporladımisi gucu fitne fesat
Brest maçı sanırım en kötü rating aldığı maçtı.
Şu ezbere yorum da baymadi mi artik ya anadoludan yapilan her transferde ayni seyOguz aydini sadece acik alanda izledik alanyada kapali savunma dar alanda oynama becerisini hic goremedik
Buyuk kumar ben o kumara 2 3 milyonla girerim uzerine bir kurus vermem
isi gucu fitne fesat