Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedic'i 15 m euro’nun 1 kuruş altına bırakmaz Salzburg. 8 m eur transferini bitiremediğin Guéla Doue'nin alternatifi nasıl 15 m euroluk topçu oluyor onu da anlamış değilim. Dedic'i 10 m eur altına bıraksalar 10 tane Bundesliga takımı çoktan almıştı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dübüğa olabilir mi

diğil gibi

1720367287764.webp

sağdan 3

Zaha’dan ümitliyim. Çok hırslı azimli başladı çalışmalara.

Bu sene Zaha'yi istemeyenlerle gecen sene Rashica'yi isteyenler ayni arkadaslar mi acaba, bilmek isterdim. Bisey deneyecegim.

Susic sözleşmesi sezon sonu bitiyor, milli takımda da oynamaya başlamış ama yıldız isim beklentisi yüzünden sanmıyorum yoksa oyuncuyu tanımıyorum ama gitmemiz gereken bu tarz oyuncular diye düşünüyorum.

Sucic'i milli takımda beğendim bu turnuva ama bizim kafamızdakinden daha ofansif tarzda bir 8 numara gibi. Biz 6-8 arıyoruz, bu daha net 8 veya 8-10 arası gibi izlenim aldım ben. Ha Mertens'le dönüşümlü oynayacak isim olarak diyorsanız o zaman olur tabi ama yabancı kontenjanından dolayı oraya Tete'ye ek olarak Zaha-Ziyech falan ekstra biri gitmeden yabancı transferi de zora girdi bence.

Bu rodop ve kadir en son seriyi müjdeledi sanırım.serdar aziz ve gedson haberleri ile kaosa sokmuşlardı.halbuki fatih hoca sktr cekti serdara ve eren derdiyoka.gedsonu da biz istemedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt