Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Bct tweet'i sildi schofielde itibar etmeyin demişti
Ne silindi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bct tweet'i sildi schofielde itibar etmeyin demişti
Ne silindi?
gala sevgisi yeni duyum mu verdi bebitomGala sevgisi iyi duyum veriyodu, nelsonu da öyle ogrendik
@Keramettin TANRIVERDİ admir kötü biri olmadigi icin saplamistirMotz nerelerde gine
Ulan şu Gio ve Keita bir sezon daha kalsalardı efsanemiz olurlarsı Gio ağzımda bir parmak bal çaldı be
Verse iyi olurdugala sevgisi yeni duyum mu verdi bebitom
neyi kaçırdım
Batuhan Mısıroğlu Kral'dır
Bu 2 Kral'a iyi günler diyeyimHakan Kuzu kadar da olmasam Kral'ımdır
Bu 2 Kral'a iyi günler diyeyim![]()
Teşekkür ederim Batuhan'ım senin kadar olmasaktaasıl kralın hası sensin bu arada![]()
Noluyo lan bizi mi hackledin, senden korkulur ne manyak bir herifsin yavBu 2 Kral'a iyi günler diyeyim![]()
Pabucumun kralı olurasıl kralın hası sensin bu arada![]()
Pabucumun kralı olur
İyi geceler hepinize ben yatar yarın iş var
Thank you..انها سرية.لقد تلقيت معلومات استخباراتية, إذا أتيت إلى ألمانيا, اسمحوا لي أن أعرف في وقت ما ديسمبر.عليك أن تذهب من خلال الطرق التي هي آمنة.كتبت باللغة العربية عن قصد.
Neden satılması yönünde haberler çıkıyor ve neden taraftar tepki vermiyor anlamadım. Sanchez gibi topçu bulamayız biz çok iyi futbolcu. Ayrıca hocanın sistemine de tam uyuyor. Bu satma merakı nerden geliyor anlamıyorum. Satılacaksa illa biri Nelson satılabilir çünkü adam zaten gitmek istiyor.Sancheze 20 m pound teklif gelirse bunlar anında satar. İnş everton işi ciddi değildir
Hakanıda Suud kralı yaptın demekThank you..