Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustam saygilarElektrik- elektronik ustasiyim
O isimlerin hiç birini alamazsın para da versen gelmez çoğu.Haklısın, burda biraz beceri gerekiyo artık, Erden Timur olsaydi bence cok sansimiz vardi.
Fofana’ya 20 veriyolarsa biz 25 verecegiz, oyuncuya 2 veriyolarsa biz 3 verecegiz.
Olmuyosa da De Paul’e 10-15 basip mecbur alacagiz cunku cok ihtiyacimiz var boyle bi oyuncuya.
Kim diyorFofana Milan ya da EPL'ye gidecek.
Bu çocuğu kaç yıldır isterim, henüz 21.5 yaşında. Kopenhag' dan ayrıldıktan sonra İzleyemedim ama çok da dikkat çeken bir performans gösteremedi galiba. Yine de ucuza bırakmazlar, 14 e almışlardı. Dengeli bir bek, hücuma fazlaca çıkan biri değil; o yönüyle çoğu kişiyi tatmin etmeyecektir. Defansif zaafiyete sebep olan solbeklerden bıktığım için şahsen tercih edeceğim bir profil...Sezon sonunda da bu şekilde haberler çıkmıştı. Yani çift haneli teklif gelirse bence değerlendirilir. Ama bir yönden de haklısın işte. Bu gerçekleşirse ben bu sefer borna sosa ya gideriz diye düşünüyorum. Yada Danimarka li kristiensen mi ne vardı.
kaynak?Fofana Milan ya da EPL'ye gidecek.
Son durumunu bende bilmiyorum. Ama çok rahat kanadın da git gel yapabiliyor. Performansı düşmüşse bile alınıp denebilir bence. Ama kohnun 1 yıl daha kalması daha faydalı olur. Okan hoca geçen yıl kohn için defansif aksiyonları ile alakalı özel calismalara alındığını söylemişti. Bu sezon belkide o çalışmaların meyvesini alırız.Bu çocuğu kaç yıldır isterim, henüz 21.5 yaşında. Kopenhag' dan ayrıldıktan sonra İzleyemedim ama çok da dikkat çeken bir performans gösteremedi galiba. Yine de ucuza bırakmazlar, 14 e almışlardı. Dengeli bir bek, hücuma fazlaca çıkan biri değil; o yönüyle çoğu kişiyi tatmin etmeyecektir. Defansif zaafiyete sebep olan solbeklerden bıktığım için şahsen tercih edeceğim bir profil...
verilmemeliCicaldau ya şans vermeli mi
@Keramettin TANRIVERDİBunların hiç ekonomik sorun yaşadığı bir dönem olmadı mı , Nereden geliyor bu değirmenin suyu
10 yıldır şampiyon olamıyorlar ama önüne gelene her paralar sıçıyorlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keisnlikle hayır. Mümkünse bonservis ile bir yere gonderirsek iyi olur. Maasida düşük diye biliyorum.Cicaldau ya şans vermeli mi
Ft kazığıKeisnlikle hayır. Mümkünse bonservis ile bir yere gonderirsek iyi olur. Maasida düşük diye biliyorum.
Kazık ile alakası ne. Fatih hocanin aldiripta verim aldigimiz bir dünya futbolcu var. Bu postun ile malesef futbol konusunda durumun acil servislik feramuzumFt kazığı
Kim diyor
kaynak?