Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GR8l27VWcAAa3NF

Fofana TR'e gelmek istese en mantıklı isim ama ikna etmek için sadece para vermek yetmez.

Oyuncunun aklına girmek gerekiyor.

Sosyal Medya Ekibinin en iyisi geçen istifa etti.

Bundan sonra saçma sapan içeriklere hazır olun.

Orada da batıracağız. Geçen sene ki AI'li vs mükemmel paylaşımlar için Erden Timur dönene kadar bekleyeceğiz.

Vizyon gitti. Liseli pilavcıların şezlong keyfine ayrılan bütçeye kaldık.

Muhabirlere göre yarina kadar sag bek meselesi cözülecekti

Haklısın, burda biraz beceri gerekiyo artık, Erden Timur olsaydi bence cok sansimiz vardi.

Fofana’ya 20 veriyolarsa biz 25 verecegiz, oyuncuya 2 veriyolarsa biz 3 verecegiz.

Olmuyosa da De Paul’e 10-15 basip mecbur alacagiz cunku cok ihtiyacimiz var boyle bi oyuncuya.
O isimlerin hiç birini alamazsın para da versen gelmez çoğu.

De Paul’u de 10-15e alabileceğini sanmıyorum. Kovacic de öyle.

Sezon sonunda da bu şekilde haberler çıkmıştı. Yani çift haneli teklif gelirse bence değerlendirilir. Ama bir yönden de haklısın işte. Bu gerçekleşirse ben bu sefer borna sosa ya gideriz diye düşünüyorum. Yada Danimarka li kristiensen mi ne vardı.
Bu çocuğu kaç yıldır isterim, henüz 21.5 yaşında. Kopenhag' dan ayrıldıktan sonra İzleyemedim ama çok da dikkat çeken bir performans gösteremedi galiba. Yine de ucuza bırakmazlar, 14 e almışlardı. Dengeli bir bek, hücuma fazlaca çıkan biri değil; o yönüyle çoğu kişiyi tatmin etmeyecektir. Defansif zaafiyete sebep olan solbeklerden bıktığım için şahsen tercih edeceğim bir profil...

Bu çocuğu kaç yıldır isterim, henüz 21.5 yaşında. Kopenhag' dan ayrıldıktan sonra İzleyemedim ama çok da dikkat çeken bir performans gösteremedi galiba. Yine de ucuza bırakmazlar, 14 e almışlardı. Dengeli bir bek, hücuma fazlaca çıkan biri değil; o yönüyle çoğu kişiyi tatmin etmeyecektir. Defansif zaafiyete sebep olan solbeklerden bıktığım için şahsen tercih edeceğim bir profil...
Son durumunu bende bilmiyorum. Ama çok rahat kanadın da git gel yapabiliyor. Performansı düşmüşse bile alınıp denebilir bence. Ama kohnun 1 yıl daha kalması daha faydalı olur. Okan hoca geçen yıl kohn için defansif aksiyonları ile alakalı özel calismalara alındığını söylemişti. Bu sezon belkide o çalışmaların meyvesini alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt