Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yöneticiler esnaf esnaf dolaşıp herseyin fiyatını sorup hiç bisey almadan eve dönen emekli dayılar gibi geziyorlar heralde. Her haberde ya fiyat soruyoruz yada ederinin çok altında laf olsun diye teklif veriyoruz.

@beINSPORTS_TR
"Galatasaray, Guela Doue transferinde olumlu bir şekilde ilerliyor."
"Galatasaray yönetimi, 8 numara transferine daha geniş bir bütçe ayırdı."

Anguissa fatih hocamın listesindeydi 2021de,canim hocam 🥲

Hayri ağbey nottingham west bridgford semalarında hatipoğlu ilen menajer sıfatıyla görüştüğün doğru mudur?

Eğer bu dedikodular doğru ise oyuncu ismi ve detaylarını alabilir miyim eğer gizlilik mühimse özelden yazabilirsen sevinirim

bu arada sayın başkan dursun aydın özbek hakkında nacizane bir kaç dikkatimi çeken eleştirim olacaktı 3 başlık altında.

1.si mali konular
başkanlığı süresince kendisinin ön ayak olduğu bir sponsorluk gelir kalemidir , oyuncu satışıdır , veyahut proje tandanslı galatasaray'a fayda sağlayacak bir girişim içerisinde olduğunu ben şahsım adına görmedim.

2.si transfer politikası
erden timur sayesinde bir çok ünlü ismi takımımıza kazandırdığımız hepimizin malumu onun gidişiyle beraber önceki döneminide göz önüne getirdiğimizde yüksek maliyetli geri dönüşü olmayan isimlere devam edecekmiş gibi görünüyor.

3.taraftar ilişkileri
sanırım taraftarda kredisi en az olan başkan olabilir kendisi bu 2 şampiyonluğa rağmen , çünkü alameti farikanın kendisinde olmadığını cümle alem biliyor.ama kendisi sanırım bunun farkında değil

4.proje ve inşaat yönetimi
her ne hikmetse kendisi ne zaman başkan olsa riva gibi florya gibi galatasarayımızın önemli assetleri hep bir satış konusuna gündem oluyor ve bir şekilde de yetkiyi alıp yine aleyhimize şekilde değerlendiriliyor bu projeler,
bu da işin ilginç noktası ve hayatta asla tesadüflere inanan biri olmadığım için tesadufe indirgenemeyecek kadar büyük bir soru işareti benim için

bunlar benim kafama yatmayan bazı şeylerden bir kaçı sadece bilmem sizin düşünceleriniz nelerdir

saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt