Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Hem Barış hem Ferdi için kapısını çok çalan olacak şimdiden başladılar Ferdi ve Barış için 20'ler civarında başlangıç fiyatları başladı."

Haluk Yürekli: "Yayına girmeden bir takım çalışmalar yaptım."

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da şu an Doue dışında yürüyen hiçbir sağ bek operasyonu yok."

Haluk Yürekli: "Galatasaray Rennes ile 8-9 m euro civarında anlaşmaya çok yakın artık bitmesi bekleniyor."

bu fenerin transfer komitesindeki adamlar iş bitirici. saint maximin almışlar galiba kimle isimleri çıktıysa alıyorlar bide bi muhabirleri var kimi yazdıysa geliyor

bizim her muhabirden bi ses çıkıyor. Transferdede adımız kimle geçtiyse eziyet haftalar sürüyor.

Yabancı sportif direktörümüz olsa keşke

Haluk Yürekli: "1 hafta 10 gündür sürekli yazışıyorlar önümüzdeki günlerde sportif AŞ başkan vekili İbrahim Hatioğlu takımla birlikte Avusturya'ya gidiyor, Cenk Ergün'de olacak. Avrupa'da Doue'nin menajeriyle oturup konuşup son noktayı koymayı planlıyorlar."

bu fenerin transfer komitesindeki adamlar iş bitirici. saint maximin almışlar galiba kimle isimleri çıktıysa alıyorlar bide bi muhabirleri var kimi yazdıysa geliyor

bizim her muhabirden bi ses çıkıyor. Transferdede adımız kimle geçtiyse eziyet haftalar sürüyor.

fb henuz kimseyi almadı,50 tane kanat geciyo onlarla.kiralik maximin ya da texeira alacaklar sola.ben olsam texerira alirdim,o çocuk yetenekli ve fiizikli

Gökhan Dinç: "Galatasaray'da şu an yürüyen tek transfer operasyonu Doue."

Kaç tane oyuncuyla adı çıktı Fb'nin hiç biri olmadı. Kaç haftadır El Neysri santrafora bitirmeye çalışıyorlar.

Gökhan Dinç: "Doue'nin açıklanması an meselesi diyebilirim."

Fener maximin alıyormuş zaha ile birlikte pl de izlemesi en zevkli oyuncuydu yav

maximini geçen yaz istedim ama araplar bile beğenmiyorsa benim eski isteklerimin ne önemi var,ben takılı kalmam kimseye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt