Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun vardı.Arda yazacaktım yaw
O çalışmalarHaluk Yürekli: "Yayına girmeden bir takım çalışmalar yaptım."
fb henuz kimseyi almadı,50 tane kanat geciyo onlarla.kiralik maximin ya da texeira alacaklar sola.ben olsam texerira alirdim,o çocuk yetenekli ve fiiziklibu fenerin transfer komitesindeki adamlar iş bitirici. saint maximin almışlar galiba kimle isimleri çıktıysa alıyorlar bide bi muhabirleri var kimi yazdıysa geliyor
bizim her muhabirden bi ses çıkıyor. Transferdede adımız kimle geçtiyse eziyet haftalar sürüyor.
Yabancı sportif direktörümüz olsa keşke
Kaç tane oyuncuyla adı çıktı Fb'nin hiç biri olmadı. Kaç haftadır El Neysri santrafora bitirmeye çalışıyorlar.bu fenerin transfer komitesindeki adamlar iş bitirici. saint maximin almışlar galiba kimle isimleri çıktıysa alıyorlar bide bi muhabirleri var kimi yazdıysa geliyor
bizim her muhabirden bi ses çıkıyor. Transferdede adımız kimle geçtiyse eziyet haftalar sürüyor.
Yabancı sportif direktörümüz olsa keşke
Sabitzerden haberi olmayanları ciddiye alamam kelGökhan Dinç: "Galatasaray'da şu an yürüyen tek transfer Doue."