Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.881
- 20.505
- 2.663
Onu biliyorum, fakat o maaşı ortasaha için kullanmayı tercih ederiz diye düşünüyorumÇok çok iyi topçu ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu biliyorum, fakat o maaşı ortasaha için kullanmayı tercih ederiz diye düşünüyorumÇok çok iyi topçu ama
Doue - 7.5 M euro + %10 payŞu kadroyu İbrahim Hatioğlu ve Cenk Ergün'ün eline ulaştırında kursun.
Muslera(1)
Günay
Doue(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Zeki Çelik - Nelsson(5) - Kaan - Berkay Yılmaz
Torreira(6) - Hojbjerg(7)
Berkan - Demirbay
+Eyüp
Barış Alper - Fırsat Eylül transferi(8) - Zaha(9)
Yunus Akgün - Mertens(10) - Oğuz Aydın
+Göndeniz Gürbüz
Icardi(11)
Batshuayi(12)
Gökdeniz Bayrakdar
Gökdenizle takas etmiş üste para veripBatshuayiyi sattın mı
İyi oyuncu daha iyisini bulamazdık sağolsun fener pişirdi yolladı.Batsuayi gözümde 1 mertebe daha yükseldi
Sanchez uzaklaşıyor bizden
karakterlideİyi oyuncu daha iyisini bulamazdık sağolsun fener pişirdi yolladı.
Beni sal lütfen.
Irkçı demeyip her Afrikalı topçu için aynısını yazma diyince ne ima etmiş oluyorsunIrkci dedim mi? Demedim. Ama sen her ama her Afrikali topcu icin ayni seyi yaziyorsun. Istisnasiz. Yaptigin cok sacma ve beni tanimadan yalan seyler yazip hakaret etmeye calisiyorsun. Koca adamsin, su yazdigin seylere bak. Daha sakin sakin yazmayi bile bilmiyorsun. Uslubun terbiyesizce maalesef. Ilgili modlar olsa seni coktan banlardi. Ilk vukuatin da degil.
Kaca alici bulur sence? 1 milyon falan da maas aliyo galibaCicaldau koçumuzu satalım yav en azından
Cicaldau alana Halil bedava
Naptim sanaBeni sal lütfen.