Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doue tansferi bir yandan da ciddi risk. sadece 6 aylık bir kariyeri var elle tutulabilecek. boey’de girdik o riske, belli bir süreçten sonra kazançlı çıktık okey ama
şu an mevcut senaryoda yine ciddi bir riske girmeli miyiz, bilemiyorum
örnek veriyorum jelert gibi genç ama en azından belli bir seviyede tecrübesi olan bir oyuncuya yönelsek sanki daha sağlıklı olacak.
pek kumar oynayacak durumda olmamalıyız bu sezon.

gerçi şu yönetime bakınca, neyse

Cicaldau koçumuzu satalım yav en azından

Cicaldau alana Halil bedava

Şu kadroyu İbrahim Hatioğlu ve Cenk Ergün'ün eline ulaştırında kursun.

Muslera(1)
Günay

Doue(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Zeki Çelik - Nelsson(5) - Kaan - Berkay Yılmaz

Torreira(6) - Hojbjerg(7)
Berkan - Demirbay
+Eyüp

Barış Alper - Fırsat Eylül transferi(8) - Zaha(9)
Yunus Akgün - Mertens(10) - Oğuz Aydın
+Göndeniz Gürbüz

Icardi(11)
Batshuayi(12)
Gökdeniz Bayrakdar​
Doue - 7.5 M euro + %10 pay
Zeki Çelik - 5 m euro
Oğuz Aydın - 5 m euro
Hojbjerg - 15 m euro
Batshuayi - beleş
Gökdeniz Bayrakdar - 2.5 m euro + %15 pay
Berkay Yılmaz 1.5 m euro + %20 pay

Toplam: 36.5 m euro

Kerem Aktürkoğlu 15 m euro

21.5 m euro bütçeyle taş gibi kadro kurmuş oluyoruz.

Bu doue midir nedir çok abartılıyor.Verilen bonservisin altında kalır.3-4 e salmıyorlarsa vazgeçsinler.Zaten düzgün transfer yapabilecek bir vizyon yok bunlarda.

Bu doue midir nedir çok abartılıyor.Verilen bonservisin altında kalır.3-4 e salmıyorlarsa vazgeçsinler.Zaten düzgün transfer yapabilecek bir vizyon yok bunlarda.
IMG_2851.webp

Sizce fatih hocanin bu kadar gündemde olmasi,okan hocaya destek olması tesadüf mü?erden timurun dışarıdan artık olaya katılması?bu sene okan hoca ile çok bi araya gelecekler,dağılan değil yeni bir birliktelik var.ahmet yüce de yönetime destek olacak

Doue kötü oyuncu olsa şu Assignon balonunu kesemezdi. Adam ilk 11 oyuncusu olmuş, burada beğenilmiyor.

Bende isterim Bissaka veya onun kalitesinde adam ama belli ki hoca ve scout karar vermiş, yönetim neyin oluru varsa onun peşinde koşuyor. Boey gideli 160 günden fazla oldu ama hala sağ bek getireceğiz. Karar çoktan verilmiş olmalıydı

Irkci dedim mi? Demedim. Ama sen her ama her Afrikali topcu icin ayni seyi yaziyorsun. Istisnasiz. Yaptigin cok sacma ve beni tanimadan yalan seyler yazip hakaret etmeye calisiyorsun. Koca adamsin, su yazdigin seylere bak. Daha sakin sakin yazmayi bile bilmiyorsun. Uslubun terbiyesizce maalesef. Ilgili modlar olsa seni coktan banlardi. Ilk vukuatin da degil.
Irkçı demeyip her Afrikalı topçu için aynısını yazma diyince ne ima etmiş oluyorsun

Zaten bana açıkça ırkçısın dedin gibi bir iddiam olmadı yerine koymaya çalıştın ha beceremezsin çünkü ırkçı değilim. Irkçı olmayacak kadar hayat tecrübem var allaşükür

Bu muhabbeti Doue, Ndombele, Batshuayi vs. topçular için neden yapmıyorum sence peki? Yahut Zaha için neden yapmadım mesela? Biraz bunları düşün derim belki benim düşünme sürecimi bir ucundan yakalarsın bu ufak egzersiz ile

Seni tanımadan ne yalan şeyler yazacam geri vites yapma. Juneteenth kutlamama yalan dedin belli, ha senin beni yalancılıkla itham etmen de gram umrumda değil umrumda olsa raporlarım yersin cezayı. Siyaset başlığında zamanında yaptığın yorumların hatrına neyse diyip geçiyorum

Gayet sakin yazıyorum işin komik tarafı o. Zaten bana şunu diyerek terbiyesizlik ettin diyebileceğin bir şey de yok ki ortaya net bir şey koymadan beni genel geçer şeylerle suçluyorsun. Önce ırkçılık dedin sonra yalancılık dedin şimdi o yalancılık değil de iftiraymış gibi yapıyorsun bir de terbiyesizlik... Hayırdır kimin terbiyeli kimin terbiyesiz olduğunu sen mi belirliyorsun da modlara sallıyorsun. Bence birini yok yere ırkçılık ve yalancılıkla itham etmek esas terbiyesizliktir

Hafızam da iyidir Detroit olayını ondan dedim, seçimde oy kullanmak için babanı da alıp Chicago'ya bilmem kaç saat araba yolculuğu yaptığını da unutmam belli ki var bir Detroit hikayesi. Yoksa aydınlat da bilelim

Yalnız bizim 4-4-2'de baya can yakar muhtemelen defansif yönü güçlü orta sahayı bu yüzden arıyoruz hem 4-2-3-1 hem 4-4-2 iki sistemide rahatlıkla oynayabiliyoruz.

Muslera
Doue - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Barış - Torreira - Transfer - Oğuz
Batshuayi - Icardi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt