Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.823
- 15.258
- 2.433
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
basursan-sıçmıkdauAnlık yedek kadromuzun hücum hattina bir bakın :d
?İddiaya girelim diyen bendim,kabul etmeyen emrahtı,iyiki de etmemiş akıllı adammış
Fotolarda oynama yaptığı çok netti de görene işte,bak kendi attığı resimde suratı ince uzun diğer fotoda ise basık kare surat, bak sen allahın işine kral aşağıdan yukarıdan bastırınca kafaya şekil verebilmeyi bulmuş
Ya da filtreden mi ne dersin
Ekli dosyayı görüntüle 251622
Ekli dosyayı görüntüle 251623
Ekli dosyayı görüntüle 251624
bosursan-sıçmıkdau
bokvişoğlu
İsmini Recep Tayyip Özbek yapalım mı?İcardi acil kilo almalı czn buraga dönmüş
Duyumcular yarışıyor. Dur bakalım hangisi kazanacak dostum.Kutlu Akpınar'a göre 5 milyon + 750 bin bonus önermşiz. Ödeme planı konuşuluyormuş onlar peşin biz 2 yıla yayılmış taksitli diyormuşuz.
Hatta şampiyon biz olursak bu sene kesin batarlarBu sene şampiyonluk şart
Şampiyon olamazsak kulübü kapatırız aksi takdirde febe tepetaklak olur
En kritik sezon bu

Bilmiyorum ama Doue ismini ilk Rodop'lar söyledi. Oğuz'da Haluk 4 milyon sütüne çıkılmayacak derken 1 hafta önce Kutlu Akpınar 5 milyon teklifi söylemişti.Duyumcular yarışıyor. Dur bakalım hangisi kazanacak dostum.

10 numara isteyenler icin dedim,bu takimda mertens ve ziyech var zaten o bölgede.bi mucize olur da gokdeniz gurbuzu de yerli 10 numaraya eklersek daha ne gerek varyabancı sayısı artarsa en çok fener'e ve bjk'a yarar.
o yüzden sınır 12'de kalmalı.
Ziyechi neden adam yerine koymuyon herif 5 tane fuze atti sampiyon yaptiFit Icardi
Fit Zaha
Bir de sezon başı kampı görecekler. Allahım harika