- 2 Temmuz 2011
- 137.559
- 58.608
- 5.488
En mantıklı yorum.Fransa'da elendiğine göre Rabiot için gelişme olacaksa görürüz ya da bir takıma giderse onun gittiği takımdaki orta saha boşa çıkar her şekilde gelişmeler olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En mantıklı yorum.Fransa'da elendiğine göre Rabiot için gelişme olacaksa görürüz ya da bir takıma giderse onun gittiği takımdaki orta saha boşa çıkar her şekilde gelişmeler olur.
En mantıklı yorum.
Onlarin amaci oyuncu yetistirip para kazanmak. Gerekirse 20 oyuncu bile satarlar bir donemde. Yeterki sen paradan haber ver.Bu rennes niye bütün takımı satıyor. Yoksa bizim ustumuze çöpleri mi bosaltiyorlar![]()
Hep diyorum prime bilal kısanın 1 gömlek üstü bir herife bu kadar dillenmek nedir anlamış değilim. Prime bilal kısayı mesela şuan rabyoya tercih ederimRabiot turnuvanın en tirt heriflerinden biriydi
Onun rakamını unutmuşum ona da yer var kontenjana takılmıyor.
Hep diyorum prime bilal kısanın 1 gömlek üstü bir herife bu kadar dillenmek nedir anlamış değilim. Prime bilal kısayı mesela şuan rabyoya tercih ederim
El Nesyri + Bertuğ ile bütün sezon oynarlarsa muhtemelen kalan 3-4 tel saçlarıda dökülür.Bir forvet daha aliyorlar
Haber - Fenerbahçe, Bertuğ Yıldırım ile Anlaşma Sağladı
Fenerbahçe, Bertuğ Yıldırım transferi için oyuncu tarafıyla anlaşma sağladı. Rennes kulübüne bonuslarla 6 milyon Euro seviyelerinde resmi teklif yapıldı. İki takım arasında bonservis pazarlığı sürüyor. [@ertansuzgun]www.gscimbom.com.tr
Dzeko da kalacakmis diyordu Acun. Belki bu uclu ile devam edebilirler.El Nesyri + Bertuğ ile sezona girerlerse kalan 3-4 tel saçlarıda dökülür.
Rezalet bi üçlüDzeko da kalacakmis diyordu Acun. Belki bu uclu ile devam edebilirler.
Hep diyorum prime bilal kısanın 1 gömlek üstü bir herife bu kadar dillenmek nedir anlamış değilim. Prime bilal kısayı mesela şuan rabyoya tercih ederim