Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği belirsiz, Barış Alper ve Davinson için satılacak haberleri yayılmaya çalışılıyor

Bu futbolcularımız satılırsa bir de bunların yerine alınacak transferleri bekleyeceğimiz süreci hayal edin

Daha iyilerinin gelmesi hayal...

IMG_5339.webp

Keyfi yerinde

kerem'e sezon sonu satılma sözü verilmiş herhalde. Derbilerde şöyle dominant bir yerli oyuncu gelir mi bir daha bakalım.

davinson-nelsson'dan biri satılıp beleşe varane şugar olur

arkadaşlar başka takımların futbolcusu olarak senelerce oynamış oralarda parlamış primeını tamamlamış adamları bizim kulübe yıldız topçu olarak isteyip durmayalım artık şu mantıktan sıkıldık hepsi de ne hikmetse 28-32 yaş arası isimler oluyor. Bize geldiklerinde oynayacakları verimli sezon sayısı max 1.

Bizim ilk 11'imiz zaten yeterince genç sayılmaz. 26 yaş altı topçu bakmamız lazım sağ beke de orta sahaya da. Ben bunları avrupa hayaliniz varsa diye konuşuyorum yoksa dandik türk liginde hiç farketmez yani. Maksat sparta prag gibi keko takımlara elenmemek. Dinamizm ilk odaklanacağımız yer modern futbolda.

locko, doue’yi kabilesine geri gönderiyor

keske bir sekilde alabilseydik locko’yu, gittik köhn aldık
locko’yu ocakta alabilecek imkanımız var mıydı bilmiyorum ama fena piyasa yaptı

kerem'e sezon sonu satılma sözü verilmiş herhalde. Derbilerde şöyle dominant bir yerli oyuncu gelir mi bir daha bakalım.
Gitsin abi insallah gider bir boyunun olcusunu alsin gelsin avrupa turkiyeye ciddi benzemiyor ust uste 3 4 top kaybinda klubeye hapsolur
Yetenek var ama mental cok sorunlu oyuncu hemen kusmeye meyilli
Eksiklerin belli elestiri yiyorsun calis kardesim son vurus calis first touch calis
Baris nasil calisti gelistirdi sende calis
Yok trip atacak kusecek laf sokacak
Boyle topcu tipi kalmadi artik para aliyorsun profosyenelsin eksigin varsa gidermek zorundasin

Tam 45 gün oldu.

26 Mayıs 2024 - Şampiyonluk
10 Temmuz 2024- Halen sağ bek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt