Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Agresife bağlama yine adminimNe yapmislarda kagit uzerinde daha iyi takimlari olmus? Rafa Silva ve Immobile'den dolayi mi? Takimin gerisi yine ayni?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Agresife bağlama yine adminimNe yapmislarda kagit uzerinde daha iyi takimlari olmus? Rafa Silva ve Immobile'den dolayi mi? Takimin gerisi yine ayni?
Bu mesajini sonra gordum.hissiyatım diyelim.
fenerle teke tek kalacağımız lig gene sıkıntı olur.
adamların tek oyun kuranı muci idi genç - başka yoktu - rafa orda destek olacaktır- bir işe yaramayan bitiricileri vardı - gelir immobile en azından kaleyi bulur.Ne yapmislarda kagit uzerinde daha iyi takimlari olmus? Rafa Silva ve Immobile'den dolayi mi? Takimin gerisi yine ayni?
Yaw muhterem 2 aydır bitane bek transfer edemedik, sen hem gönderip hem alıyon , arada gel nöbete
![]()
İzmir de 2 gündür esiyor ama sıcak esiyor.Şuan evde püfür püfür
Hissiyat farklı ama kağıt üstünde bence hala gerideler. İmmobile herkes iyi olarak bakıyor ama ciddi düşüte biriydi ben o yüzden o transferin eksi yazdığını düşünüyorum. Şöyle diyeyim Buksa'yı falan alsalardı daha iyi iş yapmış olurlardı. Onuachu için falan saldırabilirlerdi mesela.hissiyatım diyelim.
fenerle teke tek kalacağımız lig gene sıkıntı olur.
Hissiyat deyince birsey diyemem ama Besiktas'in kadrosu Fener'in yanindan gecemez iki transfer ile. Daha 3-4 tane iyi adam almalari lazim hem kanatlara hem orta sahaya hem beklere. O zaman bakariz ama suan kalite anlaminda hala iki takimin gerisindeler.adamların tek oyun kuranı muci idi genç - başka yoktu - rafa orda destek olacaktır- bir işe yaramayan bitiricileri vardı - gelir immobile en azından kaleyi bulur.
fenerden çokta geri kalmazlar düşüncesindeyim.
lig başlayınca daha net bir şey görürüz.
niye bu kadar tepki çektim yav - fenerle mi uğraşalım gene![]()
ben ligde ikinci olarak bizden sonra gelebilirler hissindeyim.
kalite olarak değil yav orasına lafım yokHissiyat deyince birsey diyemem ama Besiktas'in kadrosu Fener'in yanindan gecemez iki transfer ile. Daha 3-4 tane iyi adam almalari lazim hem kanatlara hem orta sahaya hem beklere. O zaman bakariz ama suan kalite anlaminda hala iki takimin gerisindeler.
Tam anarken başladık önemli konu dediğide Wanda haberidir biraz dedikodu yapsınlar.Birazdan Haluklar yayını açar 45 dakika İngiltere'yi analiz eder 5 dakika Doue ile anlaşılmak üzere olduğunu anlatırlar sonrasında Oğuz'dan haber yok diyip orta sahayı daha beklemeyin der bu sırada likelarını unutmayın diyip bir anda konuyu değiştirir.
İyi hücum hattı kurdular lig için her türlü iş yapar bu sene derbiler keyifli ve zorlu geçer her takımın Avrupa'da devam etmeside önemli orada da iş yapsınlar ülke puanını daha yukarı çekmek lazım.